Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen fører VM

International
Formula Master 

21/05/07 

Det store danske motorsportstalent Kasper Andersen satte hele verdenseliten af Formula Masters-kørerer på plads med en sikker sejr i Valencia.
Dermed fører danskeren VM-serien.
 

Dansk sejr i Valencia
* Min største sejr til dato * ganske enkelt, sagde en meget stolt og glad Kasper Andersen efter fantastisk kørsel på formel 1-banen i Valencia. Og det var virkelig en sublim motorsportsoplevelse de mange spanske tilskuere, og seerne var vidner til.


(Foto: KA Racing)

Med en fantastisk start skød Kasper Andersen sin racer frem fra en startplacering som nummer fire til en andenplads i første sving, og allerede på første omgang overhalede han elegant italieneren Alberto Costa, der startede i pole position. Nu viste Kasper for alvor sit potentiale. Omgang for omgang øgende danskeren forspringet til det jagtende felt, hvor det nu reelt kun var belgieren Jerome D'Ambrosio, der var i stand til at følge Kasper Andersen.

Safety Car skabte spænding
Efter 15 omgange var Kasper Andersen oppe på et sikkert forspring på ca. 3 sekunder, da løbet blev neutraliseret på grund af uheld. Efter at feltet igen var samlet pga. Safety Car på banen, var løbet igen helt åbent. Men igen viste Kasper sin klasse. Da Safety Car'en kørte ud accelererede han perfekt, og fik hurtigt lagt afstand til det jagtende felt. Igen var det kun Jérôme D'Ambrosio, der var i stand til at svare igen, men belgieren blev reelt aldrig en trussel for danske Kasper Andersen.

- Det er ikke helt gået op for mig, at jeg har vundet, sagde Kasper Andersen efter præmieoverraskelsen og dannebrog til tops.


(Foto: KA Racing)

Med 10 point i dag og fire i går fører Kasper Andersen nu også i den samlede stilling om WM i Formula Masters.

- Det er jo bare helt fantastisk. Vi har virkelig fået det optimale ud af bilen i denne weekend. Nu gælder det bare om at holde fast, siger en glad Kasper Andersen.

Men det var ikke kun Kasper Andersen der var glad. Hans italienske team af mekanikere og teamchefer græd af glæde, da danskeren rullede i mål som en sikker vinder. Og i Kaspers hjemby Silkeborg blev der også festet blandt trofaste fans, der var samlet for at følge byens formeltalent på storskærm via Eurosport.

Næste løb for Kasper Andersen bliver den 3. juni på motorsportsbanen Pau i Frankrig.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • JD Motorsport
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 20/05/07 - Valencia - Ricardo Tormo - International Formula Master
  •