Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Begge biler klar igen

DTC Cup 
21/05/07 

Åbningsløbet var en hård tørn for Autoforum Racing Team Silkeborg og deres to kørere, Kasper Jensen og David Falch, den ene bil fik en motorbrand den anden måtte udgå i finaleløbet efter en tur i sandkassen - men nu er begge biler igen klar.
 

Kasper Jensens Peugept 407 har været hos Scandic Motorsport i Slangerup, hvor den er blevet renoveret efter branden i motorrummet, mens Autoforum Racing Team Silkeborgs egne mekanikere kunne nøjes med en ny forkofanger på David Falchs bil, før den var raceklar igen.


Kasper Jensen.

Det næste løb i 'Danish Touringcar Championship' køres den kommende weekend på Sturup Raceway uden for Malmö, kun 40 kilometer fra København.
For at være sikre på at begge biler igen er i topform, og for at stille så velforberedte til løbet som muligt, tager Autoforum Racing Team Silkeborg over på Sturup Raceway og tester med begge biler både torsdag og fredag i denne uge.


David Falch.

Sportsdirektør Lars Vendelbo er forsigtig optimist forud for løbet på den syd svenske bane:
"Begge vores kørere viste gode takter ved Åbningsløbet på Jyllands-Ringen, indtil de blev stoppet af deres uheld - vi viste god fart i bilerne, og kan vi fortsætte i den stil, bør en placering i top 3 i privat cuppen være mulig" - udtaler Lars Vendelbo - "vi tager nu to testdage på banen, så vi er sikre på at bilerne fungere som de skal, samt for at finde et godt setup til weekendens løb."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •