Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Rally 2007 - DM1

DM Rally 
20/05/07 

Så gik starten til årets første DM rally, nemlig Suzuki Rally i og omkring Sorø. Rallyet forlød som planlagt og første bil kom i mål lige på sekundet.
Morten Karl vinder Suzuki Rally foran Christian Jensen. Morten Karl tog fusen på alle ved at vinde et DM rally efter et års pause grundet arbejdsmæssige årsager hos VW Motorsport.
 


Morten Karl satte hele feltet på plads i Suzuki Rally 2007.
(Foto: Simon Larsen)

På de første prøver regnede det, det havde de fleste teams ikke regnede med så de startede ud på slicks. Martin Johansen starter med at vinde den første prøve hvorefter Morten Karl, og regnen tiltog, vandt størstedelen af de andre prøver.

Christian Jensen kørte sig ind på en flot 2.plads i Suzuki Rally. Hans nye Subaru Impreza kørte uden problemer. Han udnyttede sit firehjulstræk optimalt på de første prøver.


Christian Jensen på vej til kontrol efter mål.
(Foto: Simon Larsen)

Efter de første prøver klarede det op og det blev faktisk godt dansk vejr.
Jo mere det tørrede op desto hurtigere blev tiderne.

Martin Johansen endte på en 3.Plads og vandt Super1600 klassen i Suzuki Rallyet. Martin Johansen og Suzuki Danmark havde nok håbet på en plads højere oppe men da det var kraftigt regn vejr på de første prøver er det flot at slutte på en 3.plads foran flere stærke firehjulstrukne turboladet rallybiler.


Martin Johansen netop kommet i mål i Suzuki Rally.
(Foto: Simon Larsen)

Mmotorsport/ Michael Pedersen havde alle sine sponsere med til Suzuki Rallyet så han var yderst tændt på at gøre en god figur. Første nederlag kom allerede flere dage inden rallyet var gået i gang. Når man skal tilmelde sig et rally sender man en tilmelding med posten til arrangøren og da postvæsnet strejkede i København i de dage så nåede tilmeldningen ikke frem til arrangøren i tide.


Michael Pedersen i det typiske danske vejr.
(Foto: Simon Larsen)

Max Christensen kørte et flot løb i sin nye Subaru Impreza. Han sluttede lige foran Brian Madsen, på en 5 plads generelt. Max Christensen nød også fordel af sit firhjulstræk i det våde vejr. Han formåede stadig at følge med de hurtigste da det tørrede op.


Max Christensen i fuld speed på prøve 5.
(Foto: Simon Larsen)

Brian Madsen var tilbage i DM. Sidst han kørte dette rally, Renualt Rally vandt han rallyet i den velkendte Renualt Megane MAXI. Han kørte endnu en gang i Peugeot 106 MAXI. Brian Madsen fik én prøvesejr. Han sluttede foran den reagerende Danmarksmester Ib Kragh på en 6 plads.


Brian Madsen kørte et flot løb i den 10 år gamle MAXI.
(Foto: Simon Larsen)

Ib Kragh sluttede på en 7.plads i sin Renualt Clio SUPER1600. Man havde måske forventet at se Ib Kragh lige højere oppe på resultatlisten.


Danmarksmester Ib Kragh i Renualt Clio Super1600.
(Foto: Simon Larsen)

En gammel kending var tilbage i toppen af dansk rally. Tim Svanholt i VW Golf GTI kørte med Hans Marx et flot løb i deres utrolige flotte bil. Tim Svanholt kom i mål på en 8.plads.


Tim Svanholt i hans flotte VW Golf GTI.
(Foto: Simon Larsen)

DASU’s rallytalent Niki Bjerg kørte et flot løb i hans Suzuki Swift, han sluttede på en 10.plads foran flere langt mere erfarne kørere. Han sluttede foran Kaj Andersen, endnu en gammel kending der kørte på top plan da Niki Bjerg lige var startet i børnehaven.


DASU’s Niki Bjerg Larsen.
(Foto: Simon Larsen)

Det var et veloverstået rally i Sorø ny venter næste DM rally i Morsø den 16. juni.

Simon Larsen

Læs mere om:
  • Slagelse
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: