Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk Rally

Desværre blev det kun til to prøver

Historisk Rally 
21/05/07 

- for Cooper Racing ved DM1
Det blev desværre ikke til mere end 2 prøver ved DM1, da vi måtte trække os efter prøve 2 med en defekt kobling. Vi havde ellers se frem til at køre de fine prøver der var sammensat, men sådan skulle det ikke gå.
 

Sammen med Heidi gik det ellers fint med at få alle ting på plads inden start og vi havde fået lavet nogle gode noter. Kort inden start begyndte det at regne og vi kunne mærke at det ville blive meget glat ude på prøverne - så vi lagde ud i et fornuftigt tempo.

Lidt problemer med bremserne på prøve 1 kostede et par afkørelser - men kun med tidstab og ingen skade, men på prøve 2 var det slut da det blev koblingspedalen gik i bund.
I mål kunne bilen ikke længere koble ud, og med endnu en prøve inden service kunne vi se at det var slut.

Vi fik taget et par onboard videoer mens vi stadigt var med - som kan ses her: SS1 og SS2

Tak til Jimmy og Tim med servicevognen, Pernilla for maden, Heidi som stand-in i højresædet og til sponsorerne på bilen.

Cooper Racing - danmarks ældste rallybil!


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •