Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Mantorp Park - Radical

Radical - Int. 
20/05/07 

Det blev ikke den "dogfight" i Radical som det var forventet. Mikael Ohlsson vandt nemlig i suveræn stil mens Emma Kimiläinen blev 2'er og Niklas Lovén blev 3'er.
 

Udfaldet blev der ikke rigtigt rejst tvivl om idet Mikael Ohlsson stak fra resten af feltet allerede på 1. omgang, og så var sådan set kun de efterfølgende pladser der blev kæmpet om.


Mikael Ohlsson.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Emma Kimiläinen havnede efter starten et stykke tilbage i feltet, men hun fik bravt kæmpet sig op gennem rækkerne og da hun havde erobret 2. pladsen, forstod hun til fulde at forsvare sin placering resten af løbet.


Emma Kimiläinen.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Sammensætningen på podiet i dag vil nok være nogenlunde den samme resten af sæsonen, med nogle få varianter af hvem der kommer til at stå på de forskellige pladser.
Dette skulle næsten kun kunne ændres hvis nogen vælger at droppe et eller flere løb.


(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Emma Kimiläinen er helt sikkert et frisk pust i Radical Motorsport serien, og får hun de rette rammer at udvikle sit talent i, så kan hun nå rigtigt langt.
Men som med al anden motorsport er det pengene der sammen med talentet er så afgørende for om man bliver til noget.


(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Hvorfor Mikael Ohlsson har så stor resultatmæssig fremgang i år i Radical i forhold til resultaterne i Formel Renault må stå hen i det uvisse.
Men resultaterne lader til at komme nu. Så måske vi skal se ham vende tilbage til formel bilerne i næste sæson?

Tommy Hostrup Galskjær

Læs mere om:
  • Emma Kimiläinen
  • Micke Ohlsson
  • Mantorp Park
  • 20/05/07 - Mantorp Park - Swedish Touring Car Championship - SM
  •