Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Lausitzring - Race 1

Supercopa 
19/05/07 

Nicki Thiim drønede i muren
GAG Racing Team havde sikret sig fronten til det første af de to løb på Lausitzring. Hurtigste kører var Damian Sawicki og han havde danske Nicki Thiim ved siden af sig. Lovende start for danskeren der efter sin sejr på Oschersleben virkelig er blevet et stærkt navn i klassen. Men drømmen om en ny sejr endte allerede på 2. omgang for Thiim.
 

I starten kørte Damian Sawicki sikkert i front og Nicki Thiim holdt sig ganske godt på. Han lagde et godt pres på den polske kører og forsøgte på den anden omgang at trække sig ind under bagenden af sin holdkammerat på vej ud på langsiden - en del af ovalkurverne på Eurospeedway. Men muren gav kontant afregning da danskeren med for meget fart ramte muren, og Seat-raceren var ikke mere værd. Dermed en kedelig og alt for hurtig exit for Nicki Thiim.

Feltets anden dansker Christoffer Nygaard befandt sig i midten af feltet og lå omkring 14.-15. pladserne midtvejs i løbet.

Damian Sawicki var ikke presset på noget tidspunkt og hentede sin første sejr i Supercopa klassen.

Desværre er Seat-klassen meget ringe i deres opdateringer af tider og derfor er det først muligt en gang i næste uge at få de "officielle" tider fra Tyskland. Det følgende er derfor et helt uofficielt resultat.

1. Damian Sawicki
2. Marin Colak
3. Bastian Kolmsee
4. Thomas Marschall
5. Christian Hohenadel
6. Sebastian Asch

Benji

Læs mere om:
  • Damian Sawicki
  • Nicki Thiim
  • 20/05/07 - Lausitzring - Supercopa
  •