Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Mantorp Park - 3. afdeling

Swedish
Touring Car
Championship 

19/05/07 
Yokohama

Så er endnu en weekend med motorsort i det svenske ved at tage sin form. Her lørdag formiddag er der således gang i test i stort set alle klasser med undtagelse af STCC serien, der står som organisation står for arrangementet på Mantorp Park.
 

Der skal foruden STCC køres i serierne Nordic Supercar, JTCC, Pro Superbike, Radical og Porsche Carrera Cup.

Hvilket setup man skal vælge til dagen er lidt uklart. Et truende skydække er ved at trække op over Sverige fra sydvest og har undertiden givet lidt regn.
Mest af alt ser banen tør ud, men det kan jo hurtigt ændre sig. Mantorp og regnvejr hænger næsten uløseligt sammen.Emma Kimiläinen (øverst) vs Mikael Ohlsson - genoptager de kampen fra det foregående løb?
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Spændende skal det blive at se om der er ondt blod mellem finske Emma Kimiläinen og Mikael Ohlsson, der havde en hidsig infight ved den anden afdeling af Radical serien på Ring Knutstorp for to uger siden.
De synes begge tændte til første race i eftermiddag.

Tommy Hostrup Galskjær

Læs mere om:
  • Emma Kimiläinen
  • Micke Ohlsson
  • Mantorp Park
  • 20/05/07 - Mantorp Park - Swedish Touring Car Championship - SM
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: