Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Rally DM1

DM Rally 
18/05/07 

Dansk Rally Forening er på plads når DM1 løber af stabelen lørdag. I infocafeen er Poul Erik Kristoffersen klar til at uddele løbende resultater, og Preben Jepsen overtager midlertidig Finn Højlunds plads sammen med 'Langelund' den kørende resultatservice.
 

I infocafeen er Peter Bjørnsten klar med kaffe til medlemmerne og salg af DVD, video og indmeldelse af nye medlemmer til Rallyforeningen og Willy Kristensen befinder sig i serviceområdet for at tage kontakt med de enkelte teams.
Philip Baudeau sætter sammen med Leo Schouboe banner op på prøverne for foreningens sponsorer og Jette Nitt-foto vil tage billeder til Poul Kuhbergs reportage fra løbet til RallyNyt. Endvidere vil Allan Post være på plads i marken med levende reportage fra løbet.
Sidst men ikke mindst vil Rallyforeningen igen sammen med Peter RaceMedia udgive en DVD fra løbet. Denne DVD kan forudbestilles i infocafeen.

Fakta:

pj


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •