Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans ombygningen er ved at være færdig

Le Mans 
18/05/07 

Le MansÅrets ombygning på Le Mans er ved at være ved vejs ende, dermed er organisationen tæt på at være klar til at modtage feltet til testdagen den 3. juni. Inden da skal der køres Moto GP på banen, og det foregår faktisk i den kommende weekend.
 

Hvis du vil følge med i hvad der sker på banen kan du kigge med på det genåbnede web kamera, hvor billedet opdateres hver 10. sekund.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Her kan du også se at de pitgarager som vi hidtil har kendt som de midlertidige garager, nu er opbygget som permanente garager. Samtidig kan du på billedet se at man i slutningen af april hvor billederne er tagetage, ikke var helt færdige, men nu er de klar.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Du kan også se at pit udkørslen er forlænget således at man kan komme sikkert tilbage på banen.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Ombygningen i Tertre Rouge er også færdig, der pågår mange diskutioner rundt omkring på forskellige udenlandske foraer, om det ny sving ud imod Mulsanne gør banen langsommere eller hurtigere?
Jeg skal ikke gøre mig klog på det, blot konstatere at tilskuer arealerne derude ser ud til at blevet bedre, og samtidig er den ’skumle’ tunnel smidt ud og der er installeret en helt ny hvor der forhåbentligt er installeret lys!

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •