18/05/07

- i 2. afd. af IDM Oschersleben, Tyskland.
I den kommende weekend 18. – 20. maj 2007 deltager Steven Tirsgaard og Steen Hansen på deres Yamaha YZF R6ere i den stærkt besatte 2. afdeling af den tyske IDM serie i Supersport på Motor Sport Arena Oschersleben, Tyskland.

Samtidig deltager samme sted Simon Tirsgaard i ADAC Junior Cup på sin Aprilia 125 m3.

Det er første gang kørerne deltager på Oschersleben banen, hvor der køres test hele fredagen forud for kvalifikationskørsel lørdag samt 1. gældende løb og 2. løb om søndagen. Der er dog ingen tvivl om, at konkurrencen med mange kørere fra det øvrige Europa og Danmark, vil blive meget tæt og spændende, men det er kun med til yderligere skærpelse af kørernes skarphed under konkurrence. Der kvalificerer i alt 46 kørere ind til de gældende løb.
ADAC Junior Cup kører et gældende løb om søndagen, hvor det bliver spændende at følge Simon T.

(Foto: Morten Kimer Hansen)

I øvrigt har Designa Racing køreren Allan Howard Christiansen som træning på sin Yamaha YZF R6er deltaget i 1. afd. af DM i Road Racing på Ring Djursland i den forløbne weekend med stor succes, idet han sejrede i begge løb i klassen Free For All-klassen. Samtidig fik han kørt mange træningsomgange både lørdag og søndag.

På Ring Djursland deltog Simon Tirsgaard på sin Aprilia 125 m3 for at få noget træning samt konkurrence forud for deltagelsen i ADAC Junior Cup i den kommende weekend. Det var en noget blandet felt m.h.t. til opsætning af racerne, men Simon kørte nogle hurtige og stabile omgange på banen.