Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

René Prang fik masser af træning

MC sport 
17/05/07 

- på Ring Djursland
René Prang deltog i en afdeling af DM på Ring Djursland den 12. & 13. maj. Deltagelsen havde primært et træningsformål, samt afprøvning af forskellige opsætninger på den nye Triumph Daytona 675.
 

Efter weekendens træning fortæller René Prang at han nu føler sig endnu mere ”dus” med sin Triumph, som er meget anderledes - men ikke sværere at køre end Yamaha, som han indtil denne sæson har kørt igennem mange år. Lørdag regnede det under det ene løb, og det var første gang at han kørte Triumph i vådt føre. Alligevel rakte det til en tredjeplads.


(Foto: Team Designa)

At weekenden i alt gav to tredjepladser og to fjerdepladser i løbene, var ganske udmærket, set i lyset af, at det primære formål med deltagelse var træning - og det mod nogle stærkere maskiner med betydelig flere hk. på baghjulene i klasserne ”Superbike” og ”Free for All”.

Frem til næste løb i DBA MC 600 Challenge på Jyllandsringen den 9. & 10. juni, mangler der næsten kun at teamet får de rigtige dæk fra Michelin, som de har kontrakt på.

Team designa
Erling Prang


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  •