Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Indianapolis 500 - nu med tre Andretti'er

IndyCar
Series  

17/05/07 

Michael og Marco Andretti får til Indianapolis 500 løbet følgeskab af endnu et medlem af familien, det er Michaels fætter John Andretti der nu er kommet med på startlisten.
 

John Andretti der skal køre for Panther Racing teamet, hvor han bliver teamkollega med Vitor Meira og Kosuke Matsuura, får startnummer 33 på sin Camping World sponsorerede Panther Dallara Honda racer.

Andretti kommer til løbet med stor erfaring i at køre på Indianapolis Motor Speedway, men det er 'gammel' erfaring, da hans sidste løb på banen var i 1994!
Han har tidligere deltaget i Indianapolis 500 løbet 7 gange, og hans bedste placering i den forbindele var en 5. plads i 1991.
Derudover har han kørt 10 Brickyard 400 løb på banen, og han er den første kører, der har deltaget i både et Indy 500 og et Coca-Cola 600 på samme dag - det var 1994.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marco Andretti
  • Panther Racing
  • Indianapolis Motor Speedway
  • 27/05/07 - Indianapolis Motor Speedway - IndyCar Series
  •