Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

International Formula Master test på Valencia

International
Formula Master 

16/05/07 

Kasper Andersen nummer 11 og 7
Gårsdagens testdag på Valensia banen i Spanien, var inddelt i en formiddags- og en eftermiddagssession, her placerede klassens enlige danske deltager Kasper Andersen sig som henholdsvis nummer 11 og 7.
 

Formiddagens hurtigste tid blev sat af Persiani med tiden 1;27,865, han var den eneste kører der nåede ned på 1:27 tider, og han var over 8/10 sekund hurtigere end køreren på anden pladsen Costa der satte tiden 1:28,699.
Kasper Andersen kørte her tiden 1:29,875, der placerede ham på 11. pladsen ud af de 28 kørere der deltog i testdagen.

Den hurtigste kører i eftermiddagens testsession var D'Ambrosio med tiden 1:28,799, på anden pladsen kom Goetz med tiden 1:28,851, så her var tiderne noget tættere end om formiddagen.
Det blet til en forbedring af tiden for Kasper Andersen, der her kørte 1:29,551, hvilket placerede ham på 7. pladsen.

Fire placeringer frem i feltet er bestemt tilfredsstillende, men det er nok endnu mere tilfredsstillende at tiden til de hurtigste kørere blev mindske markant fra formiddagens 2,010 sekund til eftermiddagens 0,752 sekund.

For Kasper Andersen og de øvrige kørere var testen på Valencia banen en vigtig del af forberedelserne til den kommende sæson i den nye International Formula Master klasse, der skal køre deres føærste løb på netop denne bane i dagen den 18. til 20. maj sammen med World Touring Car Championship klassen som de følger til samtlige de europæriske afdelinger.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 20/05/07 - Valencia - Ricardo Tormo - International Formula Master
  •