Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Stor optimisme ved JH Motorsport

Danish Endurance
Championship 

16/05/07 

DEC - Danish Endurance ChampionshipTrods rigtig gode forberedelser lykkedes det ikke for JH Motorsport at vinde 1. afdeling af Danish Endurance Championship mesterskabet, som blev kørt på Ring Djursland den 28 april.
 

Dages træning og tidtagning startede ikke alt for godt, da hverken Danny Rasmussen eller Jens Hansen kunne finde fart i Porschen. Vognen virkede meget levende med bagenden, men efter lidt små justeringer og lidt tilvænning til banen lykkedes det alligevel for Danny at lave en rigtig god tid som rakte til start fra pool position.


JH Motorsport fra venstre Ronni Roos, Henrik Schmidt, Jens Hansen, Danny Rasmussen, Dannie Schmidt og Kim Träger.
(Foto: JH Motorsport)

Starten og den første time gik som planlagt, men efter ca. 60 omgange blev Danny pludselig rigtig dårlig og måtte hurtigt i pit,- på et uheldigt tidspunkt, da teamet ikke var forberedt på et så tidligt pit stop.

Jens overtog så roret og kørte rimelig stabilt de næste 99 omgange, men så var tiden også kommet, hvor Jens gerne ville ud af førerkabinen og Danny var klar igen. Da Danny igen kom på banen efter en optankning var det lige bag den blå Porsche fra Driving for Fun teamet.

Med kun 3 kvarter tilbage af løbet holdt Danny en stabil placering lige bag den førende bil og følte overskud af det hele, men efter kun godt 20 omgange var den gal igen med den lille pilot fra Nord Sjælland. Denne gang gik det så galt, at Danny var nødsaget til at sende en byge af ærter og gulerødder ud i det meste af førerkabinen inden han nåede i pit.

Der var en smule forvirring i pitten hvor JH Motorsport´s tankmandskab var lejet ud til en optankning af BMWén fra NICA Motorsport. Efter en splash and dash tankning måtte Jens så efter at have skrabet div. grønsager mm. til side presse sig i førersædet igen for at køre sidste del af løbet. Jens meddelte over radioen at duften i Porschen ikke helt var som den plejede, men med kampen om at nå de 4 omgange op til den førende bil, som stadig var den blå Porsche, blev lugten hurtigt glemt .

Driving for Fun teamet havde valgt at køre taktisk stille, formentligt for at spare benzin og spare en optankning. Efter et intens forsøg nåede Jens kun at passere den blå Porsche 2 gange og sluttede med en placering som nr.2 - halvanden omgang efter vinderen af løbet.

Danny Rasmussen var efter løbet ikke i tvivl om, at det var køresyge der plagede ham under løbet og efter samtaler med flere kloge folk, har han lovet at på styr på problemet til næste løb. Hele teamet var på Danny's vegne meget kede af den situation Danny var i. I motorsportens verden er Danny jo kendt for at være en meget hurtig og stabil kører.

JH Motorsport er i gang med et test program som bla. strækker sig over nogle test dage og forskellige ombygninger af Porschen.

Det ellers planlagte løb på Most i Tjekkiet som omfatter 3. og 4. afd. af Divinol Cup d. 26-27 maj, er droppet til fordel for forberedelserne til 2. afd. af DEC på Padborg Park d. 2. juni.

Teamet holder stadigvæk ved planen om deltagelse i 5. og 6. afd på Oschersleben d. 13. og 14. juni.

Hele Teamet, samt sponsorer, takkes rigtig mange gange for den store indsats ved forberedelserne til 1. og 2. afdeling af DEC.

JH Motorsport
Kim Träger


Læs mere om:
  • Danny Rasmussen
  • Jens Hansen
  • Ring Djursland
  • 28/04/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •