Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Martin Johansen ser frem til sæsonstarten

Rally 
14/05/07 

Efter en meget lang vinterpause gør rallykørerne sig klar til sæsonstarten på DM serien i rally. Det sker den 19. maj i Sorø hvor Suzuki Rally afvikles og det er samtidigt sæsondebut for Martin Johansen i hans nye Suzuki Swift super 1600.
 

Vi glæder os virkelig til at komme i gang efter vinterpausen og se hvem der egentlig er de største konkurrenter og hvor vi ligger i forhold til dem, og siger Martin Johansen – vi kommer i en helt ny bil der forhåbentligt er hurtigere end den gamle, men det ved vi ikke endnu. Der er kørt flere hundrede kilometer test med bilen og kørt uden for konkurrence i et par småløb, men ved DM 1 bliver det første gang vi virkelig kan måle os med konkurrenterne.


Teamet har kørt flere hundrede testkilometer i bilen, men i Sorø er det første gang at bilen skal i konkurrence i et rally.
(Foto: Suziki Motorsport Danmark)

Vi har en god fornemmelse med bilen siger Jørgen Nielsen, der har været en drivende kraft gennem hele testarbejdet. ”vi er rimeligt tilfredse med bilen på nuværende tidspunkt og tror på at der er meget potentiale i bilen når vi først får kørt den rigtigt ind på de danske veje – der vil dog gå et par løb før Martin virkelig kan udnytte bilen”.


Teamet tror på at der er meget potentiale i bilen – den har i hvert fald udseendet og lyden.......
(Foto: Suziki Motorsport Danmark / RallyInfo.dk)

Co-driver Finn Thomsen: Der er tilmeldt et rekordstort felt på 73 biler til rallyet. Vores mål for DM 1 er at vinde klassen og komme på podiet i generalklassementet. Det bliver ingen workover for vi har 9 biler i vores klasse med vores evige rival fra sidste år, Ib Kragh i Renault Clio super 1600, mesteren fra 2004, Martin Knudsen i Ford Fiesta super 1600 og lokale Brian Madsen i Peugeot 106 maxi kitcar som nogle af konkurrenterne.

Hvis de gør som de plejer tegner det til et løb hvor der skal kæmpes om hver meter. Udover klassesejren håber vi også på at vi kan køre med om den generelle sejr og med bl.a. 14 stk. 4WD turbobiler på startlisten skal vi absolut køre op til vores bedste for at matche tilbagevendte Morten Karl og Michael Pedersen i Mitsubishi Lancer Evo 8 og 9 samt ikke mindst Christian Jensen i Subaru Imprexa WRX.

Vi har kørt mange gange i området så vi regner med at det er nogle af de gamle kendinge der skal køres igen. Det er normalt ret hurtige prøver der betyder at vi kommer til at køre på omdrejningsbegrænseren flere steder hvis vi skal kunne følge 4WD bilerne der har en højere tophastighed, men hvis der ikke er alt for meget grusunderlag tror vi at vi har en mulighed for en god placering. Det ved vi først på fredag hvor vi kører prøverne igennem første gang i forbindelse med at vi laver sikkerhedsnoter på prøverne.

Første bil starter lørdag d. 19. maj klokken 08.00 fra Sorø Hallen og er i mål sammen sted klokken 16.20 så det er et hurtigt og kompakt løb.

Vi ser frem til en sæson der med et hav af nye og spændende biler på startlisten ligner den mest uforudsigelige i mange år.

Suziki Motorsport Danmark
Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Martin Johansen
  • Slagelse
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •