Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

DEC team i SSC

Special Saloon 
11/05/07 

Team Vejle Racings langdistanceracer var i weekenden på gæstevisit i Special Saloon Car klassen på Jyllandsringen. Selvom bilen gearingsmæssigt ikke er sat op til sprintløb, var det alligevel vigtigt at få kørt den nye undervogn ind, og så få lidt sjov i gaden.
 

Det viste sig da også at Niels Ole Andersen blev et sekund hurtigere for hver gang han var ude at køre.

I første heat blev det til en 3. plads i klassen og nr. 7 generelt.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet heat blev det rigtig sjovt, Niels Ole lavede en rigtig skidt start der gik op i hjulspin, og røg ned som nr. 10, men tog kampen op og jagtede op i gennem feltet.
Målet var Claus Klosterman, som ellers var startet bag Niels Ole, efter 4 omgange var der kontakt, og så blev der ellers kørt "manderace", kofanger mod kofanger, men uden at røre hinanden, heller ikke da Niels Ole ville gå inden om på den nye lille langside, og forbremsede sig, men takket være Claus Klostermans gode reaktion skete der ingen skade.
Kampen fortsatte til sidste omgang hvor Niels Ole bremsede sig inden om for enden af langsiden, og kunne køre 3. pladsen hjem og som nr. 5 generelt og også 3. bedste tid.

Nu overvejer teamet om der skal laves en sprint gearing til næste løb - der er kun et sekund op til Jørgen Gammel Hansens tider - og Claus han vil have revance på Djursland - det bliver fanme uhyggeligt.

Team Vejle Racing


Læs mere om:
  • Claus Klostermann
  • Niels Ole Andersen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •