Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Aleshin afløser Ammermuller i Spanien

Grand Prix 2 
10/05/07 

Når Grand Prix 2 kørerne på fredag kører ud på Circuit de Catalunya, til deres første fri træning, vil russeren Mikhail Aleshin afløse den skadede tysker Michael Ammermuller i ART Grand Prix teamet.
 

Michael Ammermuller brækkede sin ene håndrodsknogle, i forbindelse med et uheld ved det foregående løb i Grand Prix 2 serien i Bahrain.
Selv om Ammermuller blev opereret med det samme, og der har været en lang pause siden løbet i Bahrain, mener lægerne ikke brudet er helet nok, til at det er forsvarligt at sende ham på banen endnu.

ART Grand Prix teamet har derfor hyret russeren Mikhail Aleshin, der til daglig deltager World Series by Renault mesterskabet, som afløser for Ammermuller - foreløbig kun for dette ene løb.
Aleshin vandt sæsonens første løb i World Series by Renault mesterskabet på Monza banen, og ligger efter det andet løb på på en samlet fjerde plads i serien.

"Jeg er naturligvis begejstret, men også lidt bekymret. Det er bestemt ikke ideelt at starte i en ny klassen direkte på en løbsweekend, uden forudgåden test" - udtaler Mikhail Aleshin.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Michael Ammermüller
  • Mikhail Aleshin
  • ART Grand Prix
  • Circuit de Catalunya
  • 13/05/07 - Circuit de Catalunya - Grand Prix 2
  •