Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Masser af succes - og det der hører til

Special Saloon 
09/05/07 

Efter sidste års manglende resultater i DTC, fik Klostermann Racing endelig pokaler med hjem
Sidste år lykkedes det ikke for Klostermann Racing at få sine BMW'er på podiet i Danish Touringcar Championship. Om det bare var et uheldigt år, vides ikke, men nu har brødrene Michael og Claus endelig fået pokaler med hjem! I weekendens løb på Jyllands-Ringen tog Michael Klostermann to førstepladser i Gruppe 1, og lillebror Claus fulgte godt efter med en 4. plads i Gruppe 2 i søndagens Special Saloon Car løb.
 

Efter at have været sluppet med livet i behold da hans specialbyggede BMW brød i brand under en test på Padborg Park, viste Michael at der skal mere end et par svedne skægstubbe til at skræmme ham. Uden at blinke satte han 2. bedste tid under begge lørdagens kvalifikationer, kun slået af Lars Schönemann i sin potente Porsche. Claus levede op til storebrors præstationer ved at sætte hhv. 3. og 4. bedste tid i Gruppe 2.


Der var god fart i de gule Klostermann-BMW’er hele weekenden.
(Foto: Spider-Web.dk)

Det store smil var også på Michael's læber lørdag aften. "Jeg havde simpelthen en fantastisk kamp med Jørgen Hansen!" grinede han. "Vi lå og kæmpede i mange omgange, og vi byttede pladser hele tiden! Vi kører i hver vores klasse, men når man først sidder med hjelmen på, kan man jo ikke lade være." Desværre endte dysten med en mindre kollision mellem de to BMW'er på vej ind i hesteskoen. Det kostede et par knubs på materiellet for begge parter, "men det er en del af spillet" sagde Michael bagefter. Han sluttede på 2. pladsen, et godt stykke efter Schönemanns Porsche.

Lillebror Claus lå fornuftigt i løbet indtil han gentagne gange blev ramt bagfra af Klaus Ellmies. "Det resulterede til sidst i at jeg røg af for enden af den korte publikumslangside" - ikke populært hos den temperamentsfulde tidligere diskoskaster. Ellmies gav dog straks en ubetinget undskyldning da løbet var slut, så mere var der ikke i det.

Søndagen var lang. SSC-klassen skulle først køre deres sidste - og eneste - løb som dagens sidste, så der blev brugt en del tid på at sidde og nyde solen og se på... Racerløb.


Søndagens ventetid blev brugt på at se på… Racerløb.
(Foto: Spider-Web.dk)

Endelig blev DTC-bilerne slæbt ud af banen, og de rigtige racerbiler kunne komme til. Michael startede som i 1. heat i forreste række, og Claus startede fra 9. pladsen. Begge de gule BMW'er kom godt fra start, og Michael mistede ikke lige så meget tid op til Porschen. Claus kørte sig op igennem feltet, og kunne begynde at se en 3. plads i Gruppe 2 foran sig, da en mindre kørerfejl lader Niels Ole Andersen og Chris Poulsen forbi.


Claus Klostermann var jagtet af Niels Ole Andersen.
(Foto: Spider-Web.dk)

Michael kunne for anden gang i samme weekend betræde det øverste trin på podiet - en flot afslutning for Klostermann Racing. Fremover optræder brødrene Klostermann ikke mere som kørere i Klostermann Racing, men i Perfection Racing. Michael Klostermann forklarer:


Michael Klostermann indtog 1. pladsen i Grp. 1 to gange i weekenden – begyndelsen på en vane?
(Foto: Spider-Web.dk)

"Sidste efterår fusionerede Klostermann Racing med Sport A Racing og blev til Perfection Racing - der blandt andet står for Chevrolet's DTC-indsats. Derfor skifter vi også navn fra Klostermann Racing, og hjemmesiden vil i nærmeste fremtid sende besøgende videre til Perfection Racing's side."

Når SSC Festival sætter igang på Ring Djursland i pinsen, vil det derfor være med deltagelse fra Perfection Racing. Både Michael og Claus glæder sig meget til at opleve SSC Festivalen, og håber at kunne levere lige så gode resultater som i årets første afdeling.

Klostermann Racing
Spider-Web.dk
Kim Gripping


Læs mere om:
 • Claus Klostermann
 • Michael Klostermann
 • Klosterman Racing
 • Jyllandsringen
 • 06/05/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her