Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

LMS - nu med dansk føring!

Le Mans
Series 

09/05/07 

Allan Simonsen i delt føring i LMS GT2 Klassen.
Et af de gode resultater efter weekendens løb på Valencia, er at der nu er delt dansk føring i GT2 klassen i LMS Serien.
 

Allan Simonsen deler føringen med sin makker Rob Bell, og Alex Caffi og Denny Zardo fra Scuderia Villorba Corse – alle med 14 points.

For de der har fulgt lidt med i Allan Simonsens karriere kan dette dog ikke komme som den store overraskelse. Allans 2007 sæson er kommet meget stærkt fra start, med blandt andet sejre i 2 asfaltrallies i Australien, en solid føring i det Australske GT Mesterskab og så selvfølgelig podieplaceringerne på Monza og Valencia i LMS Serien.

En anden god nyhed for Allan er at han skal dele Lars Erik Nielsens Porsche 997 RSR i årets Le Mans 24 Timer – en chance som kan betyde det helt store gennembrud på Sportscar scenen, hvis de laver et godt resultat.

Allan har altid været hurtig og teknisk stærk, men har – ligesom en hel del andre danske kørere… - haft problemer med at skaffe pengene endsige få betaling for at køre. Men en rigtig god indsats og måske en podieplacering i årets Le Mans vil afgjort kunne betyde et stort skub fremad. Besætningen på bilen (med Lars Erik Nielsen, Pierre Ehret og Allan) er bestemt hurtig og stabil nok til at kunne indtage en af favoritrollerne i år.

På motorsporten.dk vil vi holde en del øje med Allan Simonsen over resten af sæsonen – mavefornemmelsen siger nemlig at vi her har med den næste Jan Magnussen eller Tom K at gøre!

Jesper Thomsen

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Virgo Motorsport
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 06/05/07 - Valencia - Ricardo Tormo - Le Mans Series
  •