Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ingen drømmestart for Jason

Danish
Touringcar
Challenge 

08/05/07 

Årets DTC-debut for Jason Watt i sin baghjulstrukne BMW blev ikke helt hvad den tidligere mester havde håbet på.
 

I første ombæring missede Jason Superpole med bare 0.016 sekund, og måtte ud i "Last chance" kval om søndagen. På første flyvende omgang gik det fint, og Jason var på en føreløbig 1. plads, men da 2. omgang blev påbegyndt stod problemerne på lur bag svinget for enden af langsiden.

"Jeg dummede mig simpelthen. Jeg fik baghjulet ud på curben da jeg var på vej ud på publikumslangsiden, og det resulterede i at jeg snurrede ind på inderkredsen - eller rettere lige ind i de dæk som står rundt om flagpostens tårn" Forklarede en ærlig og ærgerlig Jason.


(Foto: Motorsporten.dk)

Mekanikerne i Team Den Blå Avis Fleggaard racing fik fundet den store hammer frem, og bulen på bagskærmen fik kærligheden at føle. Det holdt hårdt med at få bilen færdig tids nok til dagens første race, med gutterne gjorde det virkelig flot - og 30 minutter, en hel del gaffa-tape samt en ny baghjuls-spindel senere var raceren atter klar.

Desværre nåede Jason ikke ud på gridden, og måtte derfor starte fra pitten.

Efter fin opkørsel gennem feltet var Jason i slutningen af første heat på 13. pladsen, men faldt en enkelt plads tilbage på de sidste omgange, da servostyringen strejkede pga strømmangel.

"Jeg var ganske godt tilfreds med resultatet, men følte at bilen var lidt nervøs med bagenden, så vi valgte at bruge de næste to heats på at forsøge lidt forskellige opsætninger på bilen" Sagde Jason efter weekenden.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet heat fik teamet ikke just trukket en kanin op af hatten mht til opsætningen af bilen, og eks-mesteren avancerede ikke yderligere, og i dagens finale-heat opstod der flere problemer som gjoprde at jason valgt at køre i pit, og spare lidt dæk til løbet på Sturup om godt 3 uger.

"Jeg vidste at det ville blive hårdt, og selvom jeg ikke fik mange point med hjem, så har jeg da lært en masse om hvilke opsætniger som i hvertfald IKKE duer" lyder den sidste kommentar.

Watt.dk


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •