Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Er der krise i Pescarolo Sport?

Le Mans 
09/05/07 

Le MansNu er det ikke til at skjule mere. Der er alvorlige problemer/udfordringer i Pescarolo lejren. Teamet har endnu ikke været ude og køre med deres 2007 chassiser, de chassier der skal bruges på Le Mans om ganske få uger.
 

Pescarolo Sport vil efter sidste weekends Le Mans series løb på Valencia nu koncentrere sig om forberedelserne til 24-timers løbet på Le Mans. De ny 2007 chassiser er langt om længe ved at være færdige så nu skal bilerne samles, og der skal formodentligt også testes inden Le Mans testdagen, der køres om mindre end 4 uger.

Pescarolo er godt klar over at kampen mod de 2 Peugeot 908 HDi og 3 Audi R10 bliver svær, men teamet har slet ikke givet op endnu.

Vanlencia løbet var om muligt kulminationen på den nedtur som vi har set hosPescarolo sport siden sæsonstarten.
Teamet kom for første gang i 1½ år ikke på podiet i dette løb, og selvom den bedst placeret Pascarolo bil var nummer 5 på Valencia var det ikke en løb som kan bruges til noget fornuftigt i forhold til Le Mans.

Pescarolo Sport har kørt med (modificeret) 2006 chassiser i de første to Le Mans Series løb, og nu skal de så til at gøre deres 2007 biler færdige. Det var oprindeligt planen at den første 2007 bil skulle have været klar allerede på Monza og at begge Pescarolo biler skulle have været klar til sidste weekends løb på Valencia.

Sådan blev det bare ikke. Bilerne er som skrevet først ved at blive bygget nu, og dermed kommer der ikke nogen race træning i de nye biler inde Le Mans, og det er bestemt ikke den optimale forberedelse for det team som de sidste par år er dem der har været udråbt som den alvorligste konkurrent til Audi.

Men Pescarolo Sport kan mest af af alt takke sig sig selv for denne her situation.
De har hidtil benyttet købe chassier og til denne sæson vil de så bygge deres egen chassier, det er sådanset ikke et problem i sig selv. Men når man så samtidig vælger at blive chassisleverandør til andre teams, så begynder det altså at stramme til, og det kan være en af årsagerne til at Pescarolo slet ikke har haft overskud og tid til sit eget team.

Vi skal dog ikke helt udelukke Pescarolo Sport på forhånd. Teamet ved jo godt hvad de er oppe imod på La Sarthe, og derfor skal man stadig holde et vågent øje med dem under testdagen, og bestemyt også under selve løbet.

Pescarolo Sport stopper bare ikke udviklingen
Henri Pescarolo har lukket lidt op for posen, han fortæller at man allerede nu er godt i gang med at forberede 2008 og den forbindelse forhandler med en motorleverandør til en hel ny benzin motor.
Aftalen er slet ikke på plads endnu med Pescarolo antyder at det er en fabriksstøttet motor, og så er der ellers frit valg på alle gætte hylderne.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  • Le Mans
  •