Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Rally Challenge

DASU Rally Challenge i top ti

1600 Rally
Challenge 

11/05/07 

Det tyske Rallye Sulinger Land den 5. maj blev en stor succes for Kasper Nyman Andersen, der deltog i løbet sammen med andenkører Claus Kammersgaard i den gule Suzuki Swift 1600 Challenge. En placering som nummer ni sammenlagt ud af 60 gennemførende biler kan det unge rallytalent kun være meget tilfreds med.
 

- Bilen kørte perfekt, og vi lavede ingen fejl, selv om vi var ude at prøve grænserne af, fortæller Kasper Nyman om løbet der var det sidste, inden den danske DM-rallysæson begynder den 19. maj med Suzuki Rally 2007 i Sorø.


(Foto: DASU)

- Der var ret meget grus på prøverne, omkring 16 km. i alt, og selv om Suzukien er sat op til asfalt, gik det også udmærket på grus, siger Kasper, der nu skal bruge tiden indtil første DM-afdeling til sammen med teamet at være lidt god ved Suzuki-raceren.

- Grusprøverne med sten og huller i vejen er hårde ved bilen, så selv om der ikke er noget, der er gået i stykker, så skal den checkes rigtig godt igennem, inden det går løs i Sorø.


Læs mere om:
  • Kasper Nyman Andersen
  •