Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren bruger den nye vinge

Formel 1 
09/05/07 

McLaren teamet har nu officielt bekræftet at man vil bruge det nye frontvingedesign i det spanske Grand Prix i weekenden.
 

McLaren har brugt en del tid på at udvikle og teste det nye frontvingedesign. Det er nu efter flere modstridende oplysninger endelig bekræftet fra McLaren, at man vil bruge det nye design. McLaren ved at Ferrari også har udviklet meget på deres bil i den senere tid, så som Martin Whitmarsh siger, så er den nye frontvinge et udtryk for den løbende aerodynamiske udvikling på MP4-22 raceren.

Ferrari har på nærmeste udviklet en næsten ny bil. Toro Rosso chefen, Franz Tost, har allerede udtrykt at det er én så godt som ny bil ifølge de iagttagelser man har gjort ved testen på Circuit de Catalunya i sidste uge. Felipe Massa har sagt til flere journalister at den testede bil er ca. ½ sekund hurtigere pr. omgang i snit i forhold til den ”gamle”. Ligeledes har Raikkonen været fuld tilfreds med fornemmelsen af den nye.

McLaren ved selvfølgelig at den løbende udvikling er mere end højest nødvendig, og så længe konkurrenterne udvikler med positiv effekt, er McLaren selv derfor også i gang med tilsvarende udvikling. Spændende bliver det at se om den nye frontvinge har den nødvendige effekt på bilernes præstation i praksis.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Circuit de Catalunya
  • 13/05/07 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •