Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Michael K. Christensen imponerede

Go Kart 
09/05/07 

- ved 1. afd. af Europamesterskabet
Michael K. Christensen imponerede ved første afdeling af Europamesterskabet. Michael blev nr. 7 ved tidtagningen hvilket gav ham en start postion til første og andet heat som nr. 5.
 

I Michaels første heat blev det til en 4. plads og 2. heat blev det til en flot 3. plads.

Michael startede som nr. 5 i 1. finale og kom over målstregen på en fantastisk 3. plads, imponerende kørt af den 16 årige Michael K. Christensen.

Anden finale startede Michael som nr. 3 og kørte den hurtigste tid af alle, men noget turbulent i starten gjorde, at de forreste kom af sted og Michael kunne ikke nå dem, men en 4. plads blev det til og det var nok til at bevare en samlede 3. plads i stillingen om Europamesterskabet i KF 1. Flot start for Michael på Europamesterskabet 2007 i KF1.

Nr. 1. foreløbig er Marco Ardico med 50 point, nr. 2 Concvers Armand med 40 point og Michael K. Christensen nr. 3 med 29 point.

Næste afdeling er i Verranes, Frankrig og køres d. 21-24 juni.


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  •