Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Flot sæsonstart for Marco

F1800 
09/05/07 

- i Formel Ford
Lidt overraskende var det den kun 16-årige Nordjyde Marco L. Sørensen fra Svenstrup ved Aalborg, som skulle starte fra poleposition i første afdeling af det Danske Mesterskab i Formel 1800, som fandt sted på Jyllandsringen i weekenden.
 

Selv om det er den unge Nordjydes første sæson i rigtige formel biler, havde det åbenbart ingen betydning, da tidskørslerne skulle afvikles.

Det lykkedes ingen af konkurrenterne, at matche Marco's tid, som var over 2 tiendedele bedre end nærmeste konkurrent. Han havde selv regnet med, at de første par løb skulle være "lære" løb, for at få lidt kilometer på rygraden, og for at vænne sig til rigtige racer biler i stedet for gokart. Han havde ikke forventet at speeden skulle være så god lige fra starten.

Startpositionen fra forreste start række blev omsat til en tredje plads i selv løbet. Et godt udgangspunkt for resten af sæsonen, da det kun er nogle få point, som adskiller de tre forreste i mesterskabet.

Marco, som er tilsluttet Dansk Automobil Sports Unions elite udviklingsprogram og økonomisk støttet af Team Danmark, sagde efter løbet at han især var glad for den opbakning og det engagement, som han allerede har oplevet i teamet. Det ser positivt ud for de kommende løb.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her