Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

God og dårlig sæson start

Special Saloon 
09/05/07 

- for Team Honda Racing og Chris Poulsen
Efter meget arbejde i vinter stod K motorsport's tidligere Honda Civic Type R, endelig klar til først løb på Jyllandsringen i år.
Tidtagningen blev en succes, med start placeringer som nummer 4i begge heat, og nummer 2. i egen gruppe.
 

Chris udtaler sig: Det er noget helt andet at komme i en bil der er bygget af en prof.team. Bilen er i god balance, men der kan stadig findes mere speed i den.

1. heat blev dog ikke den store succes, efter kun en omgang, lyste alt rødt i instrumentbrættet, og motorstyringen lukkede ned i fejlsikker tilstand.
Men allerede i pitten kunne mekanikerne se fejlen - en knækket ledning på generatoren. Denne fejl blev hurtigt rettet og bilen var klar igen til andet heat søndag kl. 17, som lige nøjagtigt lå udenfor TV tiden.


(Foto: Bo Svendsen)

Efter en lidt langsom start, hvor man igen ser at en baghjulstrækker er hurtigst, når det ikke er en rullende start, faldt Chris ned på en 10. plads.
I pitten kunne teamet dog via radioen fortælle Chris at hans tider var hurtigere end mange af dem foran. Så ved afslutningen af heatet, var han nummer 6 hvilket udløste en 3. plads i gruppe 1.

Vi kan kun i teamet være tilfredes med en podieplads allerede i første løbsweekend udtaler Chris sig.

Team Honda Racing
Poul Iversen


Læs mere om:
  • Chris Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her