Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

"Gammel-Hansen" stadig i topform

Special Saloon 
07/05/07 

Det var tydeligt at Jørgen Hansen og hans hvide BMW M3 GTR ikke er blevet langsommere siden sidste sæson. Årets SSC-felt er endnu hårdere end de tidligere år, så konkurrencen kan næsten ikke blive bedre. Alligevel formåede Jørgen at holde sig i toppen af feltet fra tidstagningen lørdag til 2. heat søndag.
 

Kun overgået af Lars Schönemann i Porsche 993 GT2 og Michael Klostermann i sin ex-DTC BMW 320i E46, kørte han sig til 3. startplacering til begge weekendens løb. "Jeg kan jo nok ikke forvente så meget mere end det resultat - Schönemann's Porsche er jo helt eminent hurtig, og Klostermann's DTC-bil er også hurtigere end min bil.", kunne den tidligere danske mester i rally fortælle lørdag eftermiddag. Målet var da også stadig at hænge på de to forankørende når løbene blev sat i gang.


I lørdagens kvalifikation endte Jørgen Hansen samlet som nummer 3.
(Foto: Spider-Web.dk)

Første løb blev kørt sent lørdag eftermiddag, og der var ingen tvivl om at den hvide Schönemann-Porsche var hævet over resten af feltet, så jagten blev i stedet sat ind på Michael Klostermann's gule BMW. Publikum fik virkelig noget at se på, de to BMW'er dystede hårdt men fair over en del omgange. "Det var en rigtig god kamp med Michael, men desværre ramte vi hinanden da han prøvede at overhale mig på vej op i hesteskoen" fortæller Jørgen. "Derefter lod jeg ham slippe forbi, for vi er jo ikke engang i samme klasse. Den lille berøring ødelagde sporingen på mit ene forhjul, men det er nu hurtigt lavet igen."

Andet løb var lige så spændende, og til Special Saloon-kørernes glæde var mange tilskuere blevet på banen for at overvære løbet på trods af at DTC-løbene netop var afsluttet. Denne gang var der igen en god kamp mellem de to BMW'er, men også denne gang kørte den gule Klostermann-BMW fra Fjenneslev-køreren.


På trods af mange ihærdige forsøg, nåede Jørgen aldrig forbi Klostermann og Schönemann.
(Foto: Spider-Web.dk)

Næste gang Jørgen Hansen og den hvide BMW M3 GTR kan opleves, er på Ring Djursland til SSC Festival der afholdes i pinsen. Her ser Jørgen frem til at se og køre imod en masse spændende SSC-biler, og hvis ellers hjemmearbejdet er gjort godt, skal de gule BMW'er have baghjul!

Hansen Racing
(Spider-Web.dk)


Læs mere om:
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Hansen Racing
 • Jyllandsringen
 • 06/05/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her