Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jason Watt plaget af uheld

Danish
Touringcar
Challenge 

06/05/07 

Jason Watt har fra lørdag eftermiddag haft en weekend, der burde gå i glemmebogen. Men trods en række uheld har Herlev-køreren dog fået masser ud af åbningsløbet, der dog resultatmæssigt kunne være bedre.
 

”Det var noget af en ilddåb. Denne weekend er bare gået fra skidt til værre, selvom det faktisk så helt godt ud til at begynde med. Jeg var så tæt på at kvalificere mig blandt de tolv bedste, der kommer i super pole. Så kørte jeg af banen her i dag og beskadigede bilen. Og selvom gutterne gjorde et super job med at lave den, så blev vi færdige for sent og måtte starte fra pitten. Herefter tog vi det bare som en test, da bilen ikke opførte sig helt som den skulle,” siger Jason Watt.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg kan opsummere weekenden sådan her: Jeg har ingen resultater at vise, men vi har lært en masse om bilen, da jeg har prøvet en del forskellige indstillinger i løbet af søndagen,” siger Jason Watt.

Idagens første løb kørte Jason Watt sig godt op efter at have startet som næstsidst i det store DTC-felt. Watt fik dog andet end en startplacering sidst i geledderne at kæmpe med i sit første løb for Den Blå Avis Fleggaard Racing.

"Jeg kom næste halvvejs op gennem feltet, men da jeg overhalede Kristian Poulsen og tog 13. pladsen, gik servostyringen. Det betød, at jeg kortvarigt kørte af banen, så han bare kunne glide forbi mig igen," siger Watt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Jason Watt kørte et relativt udramatisk andet løb fra sin startplads som nummer 14. Med få omgange tilbage ligger han nummer 13 lige efter Jens Edman, som han henter ind på til sidst. Watt når dog ikke forbi.

I dagens tredje løb ligger Watt en overgang som nummer ti, men må på grund af problemerne lade sig falde tilbage for helt at udgå.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Det var en ok ’test’, men jeg kan ikke rigtig få temperatur i dækkene, hvilket undrer os meget. Der var slet ikke noget greb i de bagerste dæk, så den styrede meget underligt. Så ville jeg hellere køre i pit end at risikere at køre af banen og smadre bilen,” slutter Jason Watt.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •