Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Flot sejr til Kim

F1800 
04/05/07 

Efter at have kørt go-kart i Korsør besluttede Kim L. Mortensen (20) fra Vemmelev sidste år at prøve noget større. Han lejede en ældre Formel Ford 1800 og begyndte at køre løb på de store bilbaner.
 

Trods ihærdig indsats, lykkedes det aldrig rigtig for familien Mortensen at få en ordentlig racerbil ud af den aldrende Van Diemen racer RF98, og året bød på en lang række skuffelser.

Til 2007 sæsonen besluttede Kim så at leje sig ind i Lucas Racing teamet og ikke alene få en Van Diemen RF03 at køre i men også få den rigtige tekniske opbakning. Nu kom han i team med så stærke navne som Ronni Jensen, Næstved og nordjyden, Marco Sørensen. Men de rystede ikke Kim, som var sikker på sig selv og vidste, hvad han kunne.

Ved åbningsløbet på Jyllands Ringen viste Kim, at han nu havde fået det materiel, som han talent fortjener.
Første løb var en spændende kamp mellem de tre teamkammerater, Ronni Jensen, Kim Mortensen og Marco Sørensen, og her fik Kim Mortensen en flot andenplads.


Efter få omgange ved Jyllands Ringens åbningsløb havde Kim L. Mortensen lagt sig i spidsen for Formel 1800 feltet.
(Foto: Sven Lautrup)

Til andet løb skulle Marco Sørensen starte først, med Kim som toer, og man ventede endnu en spændende kamp mellem de tre.

Marco Sørensen tog starten, men inden første omgang var kørt, var Kim Mortensen forbi og han overlod nu de to andre at kæmpe med Søren Zylauv om de næste pladser. Omgang efter omgang øgede Kim Mortensen sit forspring, og da slutflaget faldt efter de tolv omgange, førte Kim med mange meter og tre sekunder.


Efter to de flotte placeringer havde Kim L. Mortensen dekoreret sin Formel 1800 racer med blomster og store pokaler.
(Foto: Sven Lautrup)

Det var en glad Kim L. Mortensen der gik op på sejrspodiet øverste trin og modtog blomster og store pokaler for sin flotte kørsel.
-Jeg har hele tiden stolet på mig selv, og nu stoler jeg også på bilen, sagde Kim efter den flotte sejr.

Sven Lautrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her