Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Dramatisk weekend sluttede med point for Christoffer Nygaard

Supercopa 
07/05/07 

Først kørte han på ganske fornemme tider under træningen og kvalifikationen til denne weekends SEAT CUP-løb på Oschersleben. Så gik der ild i bilen. Men trods genvordighederne og dramatikken, sluttede den 21-årige Christoffer Nygaard.
 

- Det er trods alt positivt, når jeg formår at køre mig op fra en 19. plads til en 11. plads, fortæller Christoffer Nygaard.

Den præstation leverede han lørdag, hvor han før et pitstop lå med ottende hurtigste tid i kvalifikationen. Men under pitstoppet opdagede teamet, at der kom røg ud af bilen.

For ikke at løbe risiko på nogen måde, måtte Christoffer Nygaard stige ud og opgive at køre videre. Til gengæld blev bilen ikke beskadiget, hvorfor han var i stand til at stille til start i det første løb kun få timer senere.

Og det var så i dette løb, han startede som nummer 19 og kørte sig frem til en 11. plads.

Det betød, at han søndag skulle starte i 11. position, og den placering forbedrede han til en 9. plads.

Weekendens løb var anden runde af SEAT CUP, og i første runde blev Christoffer Nygaard ramt af problemer med bærearmene. Det har siden vist sig, at der var fejl på den sending bærearme, den unge racerkører havde fået leveret.

At Christoffer Nygaard formåede at forbedre sine placeringer både lørdag og søndag er med til at give positive forhåbninger til de kommende løb.

- Mit team talte om, at det nu må være slut med den slags uheld, for jeg har været hårdt ramt indtil nu. Min kvote må være brugt op, siger Christoffer Nygaard.

11. og 9. pladsen betød, at Christoffer høstede de første point til den samlede stilling. Det blev syv point i alt.

Christoffer Nygaard kunne i øvrigt glæde sig over, at feltets anden danske kører, Nicki Thiim, kørte sig til en førsteplads i søndagens løb.


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • 06/05/07 - Oschersleben - Supercopa
  •  



    ASETEK SIMSPORTS