Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari med nye racer til Spanien

Formel 1 
04/05/07 

Den bil som Ferrari har testet i den seneste uges tid på Circuit de Catalunya, er faktisk en spritny bil ifølge flere iagttagere på banen.
 

Der har været fokus på især 3 biler ved den netop overståede test på Circuit de Catalunya. McLaren med deres nye frontvinge design, Honda har også et nyt frontvinge design med nogle karakteristiske ”elefantører”. Den tredje bil som man har bemærket synlige forskelle på er Ferraris.


Ferrari med ny bund, sidekasser og motorcover
(Foto: Ferrari)

Ferrari har testet en bil som har markant ændret form på sidekasserne. Først og fremmest er de blevet mindre. Ferrari har angiveligt forbedret deres kølesystem generelt, således at man har kunnet gøre sidekasserne mindre med en anden formgivning. Ligeledes er motorcoveret også ændret.

Ifølge Toro Rosso chefen, Franz Tost, så er det basalt set en ny bil. Iagttagere vil ikke en gang kalde det for en b-spec. bil. Udover de visuelle ændringer har Ferrari ifølge flere kilder tæt på begivenhederne, også lavet en helt ny bund for at imødekomme FIA’s skærpede krav til de såkaldte fleksbunde eller fleksbiler. Flere journalister på stedet har hørt Felipe Massa udtale at den nye bil er gennemsnitligt et halvt sekund hurtigere på en omgang.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • Circuit de Catalunya
  • 13/05/07 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •