Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Pro Four Racing nåede at blive klar

Clio Cup - DK 
03/05/07 

Clio CupSom altid lige op til sæsonpremieren stiger spændingen i takt med at flere og flere ting viser sig at blive forsinket på vejen fra leverandøren. For nogle er det en bil – for andre en stump til fem kroner. Hos Pro Four Racing har man også haft nerverne udenpå skjorten, da et parti varer fra en sponsor strandede i Tyskland.
 

”Det er heldigvis ikke noget, der vil påvirke vores indsats under løbene, men vi ville jo gerne have ydet vores sponsor mest mulig opmærksomhed – og nej; jeg vil ikke sige hvem det er, for vi har sat plan B i værk”, siger Jan Holm fra Pro Four Racing.

Pro Four Racing har gennemført en total overhaling af bilerne og testkørslerne er – med et jysk udtryk – slet ikke gået så dårligt, som man kunne frygte. ”Vores tider har været meget fornuftige, og på den baggrund er vi ret sikre på, at der vil være flere biler bag os end foran”, kommer det med et lille smil fra Peter Faarborg.

Pro Four Racing går i år ud med et lidt anderledes koncept omkring teamet, så derfor har hjemmesiden også fået en omgang.
”Der kommer jo nok lidt flere ting på i løbet af sæsonen, men vi har valgt at bibeholde den sorte farve, som vi var kendt på sidste år. Det står i kontrast til vores nye farveskema med hvid bundfarve på bilerne, men det er jo tit i modsætningerne man finder de nye veje”, fortæller Jan Holm.

Pro Four Racing


Læs mere om:
  • Pro-Four-Racing
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS