Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Barcelona test – torsdag

Formel 1 
04/05/07 

- Coulthard hurtigst
En lidt overraskende dag. Det viste sig nemlig at Red Bull havde den hurtigste bil på den sidste testdag. Nu er det slut og forude venter det spanske Grand Prix.
 

Den sidste dag på Circuit de Catalunya blev lidt af en miks dag – i hvert fald med vejrliget. Det var ganske godt vejr til hen over middag, men så kom der regn. Det betød at man ikke havde den optimale mulighed for at fuldføre det planlagte testprogram. Til gengæld kunne så lige teste det sidste i forhold til et eventuelt regnvejrssetup. Som vanligt under tests blev de sidste nye aerodynamiske opdateringer og udviklinger testet. Der har været en del fokus på især McLaren og deres nye frontvinge design som er blevet testet i denne uge. Det forlyder dog at man ikke er sikker på om man vil anvende det nye design i det spanske Grand Prix.

Til gengæld fik Red Bull et af de sjældne scoop torsdag, da det netop var Red Bull der kørte dagens hurtigste tid. Det ser også ud til at Ferrari har fået en masse ud af testen. De har sat hurtigste tid de tre foregående dage. Et teknisk problem ved bilen torsdag gjorde at man faktisk ikke fik kørt på tør asfalt, men måtte vente til hen på eftermiddagen. Også Toyota har fået visse forhåbninger efter nogle testdage, der har vist at man godt kan hænge på. Teamet er dog godt klar over at, på distancen ser det knapt så godt ud, men alt i alt en forbedring. BMW Sauber har vel gjort det forventede. Absolut med hvor det sker, men spørgsmålet er hvor tæt man har været på grænsen. Har man en fornemmelse af at der er mere i bilen? Det for vi at se om en god uges tid. Torsdag var der kun 7 kørere på banen, idet flere teams havde pakket sammen onsdag og var taget hjem. Nu er det slut med testforløbet i denne omgang. Så er der de sidste forberedelser inden det går løs i næste uge med det sædvanlige program.

Torsdagens tider:

Plac:Kører:Team:Tid:Omg.:
1.D. CoulthardRed Bull1:21.06659
2.P. de la RosaMcLaren1:21.26758
3.F. MassaFerrari1:21.48338
4.G. FisichellaRenault1:21.87663
5.R. KubicaBMW Sauber1:22.09855
6.R. SchumacherToyota1:22.53949
7.C. KlienHonda1:22.80780
Dons

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  •