Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller tilbage i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

03/05/07 

Weekendens sæsonpremiere i DTC på Jyllandsringen byder på et overraskende comeback. Det er Jens Møller, der vender tilbage klassen som kører for Hartmann Honda Racing.
 

”Jeg havde egentlig ikke regnet med, at jeg skulle køre med i DTC i år, da alle pladser var besat, men så fik jeg en henvendelse fra Hans Hartmann om, at han havde et ledigt sæde i sit team. Det har vi snakket frem og tilbage om, og det er så faldet på plads i dag, at hans tredje bil kommer ud at køre med mig som chauffør,” fortæller Jens Møller.


Jens Møller gør comeback i DTC for Hartmann Honda Racing.
(Foto: jensmoller.com)

Der er virkelig tale om deltagelse i sidste udkald med et minimum af forberedelse.

”Det bliver helt uden test eller noget som helst, at jeg kører, så denne her weekend må vi køre på rutinen og tage tingene, som de kommer,” siger Jens Møller. Han føler dog ikke, at det er en uoverlagt beslutning, han har truffet.

”For mig var det vigtigt, at hvis jeg skulle køre DTC igen, så skulle det være en fuld sæson, så derfor var det meget presserende for mig at komme ud at køre. For mig var det hele sæsonen eller intet. Vi må så bare se nøgternt på den kommende weekend og tænke på, at de points vi skraber hjem i her, kan ingen tage fra os.”

Sidste efterår havde Jens Møller et enkelt start for Hartmann Honda Racing, men følte dengang, at han ikke var helt dus med teamets Honda Accord Euro-R og dets forhjulstræk.

”Det udsagn holder jeg nok stadig ved, og der bliver en meget stor tilvænning,” indrømmer han.

”Jeg har generne med baghjulstræk stadigvæk, så der skal en del testarbejde til, inden jeg får vænnet mig til forhjulstræk. Jeg gav det kun en halv chance sidste år, og det var måske lidt dumt. Andre har jo også vist, at de både kan køre forhjulstræk og baghjulstræk, og det tror jeg også, at jeg kan gøre, når jeg får noget test. Om vi skal hen til løbet på Sturup eller det næste løb på Jyllandsringen, før jeg har vænnet mig til det, ved jeg ikke.”

jensmoller.com

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Jens Reno Møller
 • Hartmann Racing
 • Jyllandsringen
 • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS