Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing starter samarbejde

Rally 
05/05/07 

- med Hallev.com
I endnu et skridt på at forberede sig til den kommende sæson, starter Escobar racing v/Lars Kragh, nu et nyt og spændende samarbejde op med: Anette Hallev fra Hallev.com.
 

Samarbejdet mellem de to parter, går ud på mental træning af holdet bag Escobar junior racing, så Martin Pedersen og Teddy Grasson, er forberedte, ikke kun fysisk, også mentalt til denne sæson.

Anette Hallev er ejer af hallev.com der har sit speciale i målsætning, strategi og motivation via coaching, inden for alle former for det mentale bl.a. personlig udvikling og Team spirit.
Anettes erfaring kommer for et bredt samarbejde med diverse kommuner, virksomheder og private.

Anette Hallev:
Jeg synes det kunne være spændende at arbejde med en gruppe mennesker fra sportens verden, hvor ordet teamwork virkelig kommer på sin plads. Alle er afhængige af hinanden for at køre, og yde deres bedste.
Escobar racing er allerede blevet et spændende bekendtskab, og jeg synes det er rigtig sjovt, at være med i det sammenhold, der er i teamet, og det er fantastisk at opleve denne sport, hvor de samtidig er meget seriøse omkring den sport de udøver.
Jeg glæder mig til at samarbejdet med Escobar racing igennem hele sæsonen, og håber at kunne tilføje endnu mere glæde og styrke ind i teamet.

Team ejer Lars Kragh:
Jeg er rigtig glad for at have Anette med på holdet, Martin og Teddy kommer under et meget stort ”pres” i denne sæson, så det er mig en glæde, at vi har denne mulighed, for at give Martin og Teddy, et godt ”værktøj” med personlig udvikling af dem. Vi har set nogle af de ting hun kan med mennesker, og det er fantastisk.

Jeg synes det kunne være sjovt at prøve at arbejde lidt med det mentale i teamet, og fik derfor et samarbejde i gang med Anette.
For os er det endnu et skridt mod nye tiltag, for at forbedre os i arbejdet med at drive et racerteam.
Vi ved fra mange andre sportsgrene, at det er meget almindelig med en mental træner, så vi synes at vi også vil tilføje det i dansk motorsport.


Læs mere om:
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: