Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Team Womans World Lund Racing melder klar

Advan Cup 
04/05/07 
Yokohama

Når Advan Cup-feltet i weekenden ruller hen over Jyllands-Ringens asfalt, bliver det med en kampklar Kim Lund bag rattet i den lyserøde bil med nummer 1 på siden. Alle vinterens anstrengelser ser ud til at have båret frugt, og bil og kører er begge 100% fit for fight.
 

"Vi startede med at gå hele bilen efter. Der har vi udbedret et par småfejl, men vi har også brugt en masse kræfter på at forbedre bilen" fortæller en optimistisk Kim Lund efter tirsdagens test. Blandt andet har holdet brugt en del tid på at forbedre undervognen, og hele holdet er spændt på at se om den er lige så god i race som den har været under test. "Den nye 4-vejs Sachs-undervogn bør gøre bilen endnu hurtigere, men den gamle undervogn ligger stadig klar hvis det ikke er tilfældet"

Som tidligere omtalt, stiller Team Womans World Lund Racing op med tre biler i år. De to Peugeot 206'ere bliver kørt af Lars Højris Nielsen og Louise Bjert Laursen.


”The usual suspects” – I sorte kørerdragter og solbriller fra WileyX er stilen lagt.
(Foto: Spider-Web.dk)

Louise har en succesfuld fortid indenfor fitness-sporten, hvor hun har vundet adskillige konkurrencer. Og selv om hendes egne forventninger til debuten i motorsport er beskedne, er én ting sikker: Hun er feltets kønneste kører!
"Jeg forventer ikke så meget af mig selv endnu - jeg har jo ikke engang prøvet at køre et løb endnu" smiler Louise til spørgsmålet om hendes forventninger. "Men jeg har da ikke tænkt mig at ligge bagerst og tabe et sekund pr. omgang til de andre!"


Feltets kønneste kører findes bag rattet i bil nummer 22 – Louise Bjert Laursen er begejstret for sin nye hobby.
(Foto: Spider-Web.dk)

Mange af sidste års sponsorer er stadig at finde på bilen, men også nye er kommet til. Dem glæder Kim sig til at give en god oplevelse til løbsweekenderne, hvor der vanen tro vil blive sørget godt for sponsorerne.


Lars Højris Nielsen er klar til at indtage Jyllands-Ringen i weekenden.
(Foto: Spider-Web.dk)

"Takket være vores hovedsponsor, Womans World, har vi som sidste år det suverænt flotteste telt i hele ryttergården" forklarer Kim, der i disse dage godt kan mærke sæsonstarten snige sig ind på livet af ham: "Jeg er slet ikke i tvivl om at det er ved at være tid til race igen" griner han, og fortsætter: "Sommerfuglene er begyndt at vågne i min mave, og det bliver nok svært at falde i søvn de sidste par nætter op til."


Bilen ligner sig selv – men den er hurtigere end nogensinde før!
(Foto: Spider-Web.dk)

Selvom det er spændende med to nye kørere på holdet, er det kun mesterskabet der interesserer Kim Lund. "Nu har jeg fået nummer 1 på siden af bilen, og når jeg tænker over det, passer det meget bedre til den. Så jeg har tænkt mig at gå efter mesterskabet igen i år."

Team Womans World Lund Racing


Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 • Jyllandsringen
 • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS