Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Endelig sæsonstart!

Special Saloon 
03/05/07 

Så er tiden kommet hvor Special Saloon Car (SSC) sæsonen skal skydes i gang på Jyllands-Ringen. Bilerne er klar, trimmede og nypolerede, og nu skal det vise sig om vinterens forberedelser bærer frugt.
 


Jørgen Hansen var hurtig sidste år, og i år er han også kandidat til et mesterskab i klasse 2.
(Foto: Spider-Web.dk)

Nogle kalder det hjemmetunernes race klasse, mens andre kalder det klassen for racerbiler der ikke passer ind andre steder. Ét er i hvert fald sikkert. Med tre forskellige klasser med en tilladt motorstørrelse op til 8500ccm, så er publikum garanteret lækkerier til både øjne og ører, når de heftigste biler i dansk bane ræs ruller ud på Jyllands-Ringen til åbningsløbet i weekenden.


Kampen var hård i 2006 – men den ser ud til at blive hårdere i år.
(Foto: Spider-Web.dk)

Sæsonen består af i alt 6 afdelinger, hvor der ud over Jyllands-Ringen også lægges vej forbi Ring Djursland og Padborg Park. Traditionen tro, vil der på Ring Djursland i pinsen blive afholdt SSC festival, hvor vores naboer fra norden og Tyskland kommer på besøg og strækker benene på de danske baner.


Bilerne bliver vildere og vildere – 500 hk er ikke toppen længere!
(Foto: Spider-Web.dk)

Der har været meget snak om deltagerne og deres biler til den kommende sæson, og det bliver spændende at se hvordan de forskellige projekter begår sig på banen, Så der bliver noget at glæde sig til når feltet sendes afsted første gang lørdag d. 05. maj.

Special Saloon Car
J. Spring


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her