Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Designa Racing er klar 1. afdeling på Jyllandsringen

MC600
Challenge 

04/05/07 

Nu nærmer tiden sig til 1. afdeling af Den Blå Avis MC600 Challenge, der afvikles på Jyllandsringen i weekenden den 5. og 6. maj 2007 sammen med DTC serien.
 

Alle i teamet kan næsten ikke vente til starten, men særligt teamets kørere Steven Tirsgaard, Steen Hansen, Allan Howard Christiansen og Ole Hansen ser meget frem til starten på sæsonen. Forberedelserne i henholdsvis Ungarn, Tyskland og Frankrig samt for Allans vedkommende også den sidste træning på Padborg Park i tirsdags er gået planmæssigt med justeringer af Yamaha YZF R6erne op til starten af 1. afdeling. Det er dog altid spændende, kører vi nu hurtigt nok i forhold til konkurrenterne, men nu kan vi kun vente til starten på Jyllandsringen.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Vi føler dog, at teamet og kørerne har gjort deres hjemmearbejde godt. Særligt efter det sidste løb i weekendens deltagelse i den stærke tyske IDM serie, hvor det halve af feltet i Den Blå Avis MC600 Challenge deltog sammen med nogle af de stærkeste kørere i Europa giver forhåbninger om, at Designa Racing også i 2007 vil være med i toppen af Den Blå Avis MC600 Challenge samt sætte vores præg på feltet med gode seværdige dyster ned gennem feltet.

Søren Bille er gæstekører hos Designa Racing i den 1. afdeling af den Blå Avis MC600 Challenge på Jyllandsringen.

Det skal dog lige tilføjes, at Søren ikke er ukendt med teamet, idet han også er mekaniker for Steven i IDM serien, medens Jacob Filtenborg er mekaniker for Steven i serien Den Blå Avis MC600 Challenge. Vi vil senere på vores hjemmeside præsentere mekanikere og øvrige hjælpere omkring Designa Racing.

Team Designa Racing

Læs mere om:
  • Team Designa Køkken
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •