Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Designa Racing er klar 1. afdeling på Jyllandsringen

MC600
Challenge 

04/05/07 

Nu nærmer tiden sig til 1. afdeling af Den Blå Avis MC600 Challenge, der afvikles på Jyllandsringen i weekenden den 5. og 6. maj 2007 sammen med DTC serien.
 

Alle i teamet kan næsten ikke vente til starten, men særligt teamets kørere Steven Tirsgaard, Steen Hansen, Allan Howard Christiansen og Ole Hansen ser meget frem til starten på sæsonen. Forberedelserne i henholdsvis Ungarn, Tyskland og Frankrig samt for Allans vedkommende også den sidste træning på Padborg Park i tirsdags er gået planmæssigt med justeringer af Yamaha YZF R6erne op til starten af 1. afdeling. Det er dog altid spændende, kører vi nu hurtigt nok i forhold til konkurrenterne, men nu kan vi kun vente til starten på Jyllandsringen.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Vi føler dog, at teamet og kørerne har gjort deres hjemmearbejde godt. Særligt efter det sidste løb i weekendens deltagelse i den stærke tyske IDM serie, hvor det halve af feltet i Den Blå Avis MC600 Challenge deltog sammen med nogle af de stærkeste kørere i Europa giver forhåbninger om, at Designa Racing også i 2007 vil være med i toppen af Den Blå Avis MC600 Challenge samt sætte vores præg på feltet med gode seværdige dyster ned gennem feltet.

Søren Bille er gæstekører hos Designa Racing i den 1. afdeling af den Blå Avis MC600 Challenge på Jyllandsringen.

Det skal dog lige tilføjes, at Søren ikke er ukendt med teamet, idet han også er mekaniker for Steven i IDM serien, medens Jacob Filtenborg er mekaniker for Steven i serien Den Blå Avis MC600 Challenge. Vi vil senere på vores hjemmeside præsentere mekanikere og øvrige hjælpere omkring Designa Racing.

Team Designa Racing

Læs mere om:
  • Team Designa Køkken
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS