Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Positiv test giver gode forhåbninger

DTC Cup 
03/05/07 

- til Åbningsløbet på Jyllands-Ringen den 5. og 6. maj
Autoforum Racing Team Silkeborg testede i går på Jyllands-Ringen, som forberedelse til sæsonens første løb i Danish Touringcar Championship, og det var første gang teamet havde begge deres nye Peugeot 407 raceres på banen samtidig.
 

Efter en lidt uheldig start på sæsonen med gearkasse problemer ved testen på Padborg Park, var det lidt af en befrielse da Kasper Jensen sidste weekend testede uden problemer på Ring Djursland - og ved testen i går fortsatte de positive takter, dagens største problem var et knækket speederkabel, bedre her end i weekenden.

Teamets to kørere, David Falch og Kasper Jensen, fik derfor masser af omgange på den bane som de skal køre årets første løb på, og fik dermed mulighed for at arbejde med et passende setup til 'Åbningsløbet'.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter testen var det en tilfreds teamchef der udtalte:
"Det var en god test, uden de store problemer, hvilket giver os gode forhåbninger til den kommende sæson, hvor en placering i top 5 i DTC Privat Cuppen er målet" - Lars Vendelbo fortsætter - "alle i teamet glæder sig nu til at komme igang med sæsonen, samt til at hilse på både gamle og nye sponsorer på søndag."


Først på dagen optrådte bilerne i det sorte 'rå look' - her David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var dejligt at få kørt lidt fart ind i kroppen, samt at få lært bilen lidt mere at kende, men det ville have været rart med lidt mere test" - udtaler David Falch - "generelt gik dagen godt, Kasper og jeg havde samme gode fornemmelse af bilen, så det ser lovende ud."


Op af dagen blev bilerne mere og mere dekoreret - her Kasper Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Oså teamets anden kører Kasper Jensen, der vandt sidste års Clio Cup mesterskab, var tilfreds med testdagen:
"Testen forløb helt uden problemer, og jeg syntes at vi hurtigt har fundet rytmen og dermed også farten i bilen, ligesom bilen reagerer fornuftigt på de ændringer og justeringer vi foretager."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS