Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kimi Raikkonen er mere tilfreds med bilen

Formel 1 
04/05/07 

Kimi Raikkonen har åbenbart ikke været fuldt ud tilfreds med hans Ferrari F2007 indtil nu i denne sæson, men efter testen i Barcelona, har dette indtryk ændret sig.
 

Kimi Raikkonen er efter en veloverstået test på Circuit de Catalunya meget mere tilfreds med hans F2007 end han hidtil har været. Også selv om at han måtte en tur i dækmuren tirsdag. Det er ikke ofte at man ser Kimi Raikkonen smile, men efter at testen var slut tirsdag, så flere reportere et smil på finnens ansigt. Det er normalt et udtryk for at det er gået rigtig godt.

Kimi Raikkonen:
”Bilen føles rigtig god. Den opfører sig nu meget mere som jeg gerne vil have at den skal gøre. Vi har en meget bedre forståelse af bilen nu, så jeg kan nu køre mere fuldt ud i forhold til tidligere. Jeg føler at jeg nu kan bruge hele bilens potentiale.”

Ferrari har på Circuit de Catalunya testet flere aerodynamiske ændringer. Blandt andet er sidekasserne ændret i udformning og størrelse, ligesom kølesystemet er blevet forbedret. Derudover er der flere mekaniske ting, som ifølge Kimi Raikkonen har gjort bilen bedre og passer bedre til ham.

Dons

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Scuderia Ferrari Marlboro
  • Circuit de Catalunya
  •