Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ross Brawn til Ferrari eller?

Formel 1 
05/05/07 

- afgørelsen træffes i juli måned
En fast bestanddel i de mange spekulationer i år, har været hvad Ross Brawn mon vil efter sit sabbatår. Nu har han udtalt at der sandsynligvis kommer en afgørelse i juli måned.
 

Ross Brawn er godt i gang med sit sabbatår, men det forhindrer ikke at der spekuleres i hvad han kan finde på at give sig til når det er omme. Udover Ferrari er han også sat i forbindelse med blandt andet Honda, som også erkender en vis interesse i Ross Brawn. Nu har Ross Brawn lovet en afgørelse i løbet af juli måned.

”Jeg har fået opkald fra en del interesserede mennesker, og de har alle fået det samme svar. Jeg vil ikke diskutere med nogen som helst inden jeg har talt med Ferrari. Er der ikke nogen mulige løsninger hos Ferrari, og jeg ikke ønsker at komme tilbage, vil jeg se på hvilke muligheder der ellers er.”

”Jeg har en masse bånd og forbindelser hos Ferrari, det er der ingen tvivl om. Hvis vi finder den rigtige løsning, hvis vi finder noget som de vil have mig til og som jeg finder udfordrende, vil jeg gerne tilbage fordi det er en gruppe fantastiske mennesker. Jeg er sikker på at jeg ikke vil genoptage arbejdet i min tidligere funktion.”

Ross Brawn siger også, at han skal mødes med Jean Todt, og at han vil træffe sin beslutning i løbet af juli måned. Spørgsmålet er om Ferrari kan finde den rigtige jobfunktion til Ross Brawn, der allerede flere gange har gjort det klart at rollen som teknisk direktør ikke mere er interessant for ham. Hvad med rollen som teamchef?

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  • Scuderia Ferrari
  •