Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Johan Jokinen til Formel Renault test i Oschersleben

Formel Renault 
02/05/07 

Formel RenaultHele feltet i NEC-serien i Formel Renault 2.0 var samlet til to dages test i Oschersleben den 23.-24. april. Johan Jokinen kunne kun deltage i den sidste testdag, da han den 23. skulle lære Jyllandsringen at kende før sæsonstart i Formel Ford i den kommende weekend.
 


Johan med sine mekanikere Morten Jensen og Steffen M. Pedersen
(Foto: JJRacing)

I Oschersleben havde hele feltet haft fine forhold i den første testdag, og kørerne i de forskellige teams fik tilbagelagt et betragteligt antal omgange. Den anden testdag startede med regn, og Johan Jokinen fik først muligheden for at køre på tør bane til eftermiddagstræningen. Trods de andres forspring var Johan i løbet kort tid i hælene på de hurtigste, og sluttede midt i feltet, kun 0,4 sek. fra top fem. Mange af kørerne i feltet har testet tusindvis af kilometer i løbet af vinteren, mens Johan kun har haft to testdage i år, den ene under vanskelige vejrforhold – sne og kraftig blæst – på Nürburgring, hvor han kun fik tilbagelagt 40 omgange, og den anden i Anderstorp med 65 omgange, hvilket sætter hans præstation virkelig i relief.

I den kommende weekend starter Johans sæson med Formel Ford på Jyllandsringen, hvor Johan desværre kun har 40 min. træning bag sig. Trods dette er målet en topplacering, og Johan kører i år den samlede serie i Formel Ford, hvilket reducerer antallet af Formel Renault løb til fire weekender, første gang den 7.-8. juli i Oschersleben. Senere på året venter der løb i Nürburgring, Oschersleben en gang til, og så afslutningsløbet i Hockenheim i oktober. Med sig i både Formel Ford og Formel Renault har Johan sin succesmekaniker fra karting, Steffen M. Pedersen. Både Johan og Steffen glæder sig til fortsættelsen af deres samarbejde.

Testtiderne fra Oschersleben:
1. Valtteri Bottas / FIN 1.26,175
2. Nicky Catsbury / NED 1.26,416
3. Marcello Puglisi / ITA 1.26,498
4. Romano de Ruit / NED 1.26,979
5. Dave van den Hoevel / NED 1.27,247
6. Alexander Haegermark / SWE 1.27,291
12. Steffen Møller / DEN 1.27,538
14. Johan Jokinen / DEN 1.27,618

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Oschersleben
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her