Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Pescarolo vil samarbejde med Peugeot

Le Mans 
03/05/07 

Le MansHenri Pescarolo lukker lidt op for posen nu, og fortæller at han har været i dialog med Peugeot på det tidpunkt hvor grundstenene blev lagt til den Peugeot 908, som vi i år skal se på blandt andet Le Mans.
 

Henri Pescarolo fortæller, at der var flere møde hvor det blev diskuteret om det var en god idé at slå Pescarolo teamet sammen med det nuværende Peugeot projekt. Peugeot valgte dog at køre dette her på egen hånd, da de ikke helt kunne se værdien i at slå de to projekter sammen til et.

Argumentet var at hvis teamet vinder vil folk sige at det var på grund af Pescarolo, og ’taber’ de er det fordi Peugeot teknologoen er for svag.
Derfor ser vi i år en Peugeot 908 bygget af Peugeot og ingen andre.

Det har dog ikke fået Pescarolo til at miste modet, og hvem ved om der pludseligt sidder en Peugeot 908 motor i et Pescarolo chassis!

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  • Peugeot Sport
  •