Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Jan Magnussens bror laver gigantisk Le Mans fest

Le Mans 
01/05/07 

Le Mans- på Brøndby Stadion
Har du ikke mulighed for at tage til årets Le Mans, der afvikles i weekenden den 16.-17. juni, så er der nu kommet et rigtig godt alternativ. Det er Jan Magnussens bror Smed, der er kendt for den stemning han skaber på DTC tribunerne, som nu har taget skridtet videre og arrangeret en gigantisk Le Mans fest på Brøndby stadion.
 

Med 5.000 m2 til rådighed har Smed skabt fundamentet til en fest, der ikke kommer til at ligge under for den rigtige fest på Le Mans. Godt nok har man ikke bilerne ræsende forbi ved siden af stadion, men 2 storskærme og 80 store 42” fladskærme skal nok sørge for at man ikke går glip af noget. Der vises Le Mans i 28 timer og med mulighed for camping, behøver du ikke misse noget fra det tempoprægede arrangement. Og med plads til 6.500 mennesker skal der nok komme masser af stemning.


Jan Magnussen og hans bror Smed.
(Foto: Jan Kaiser)

Mange havde nok forventet at Jan Magnussens bror ville være til stede på Le Mans, så hvorfor pludselig en fest i Brøndby i stedet?
”Jeg er næsten lige blevet far og så har jeg fået det samme problem som så mange andre. Lige pludselig er det mange dage, man skal bruge væk fra familien – og mange penge” forklarer Smed. ”Derfor tænkte jeg, at der måtte være mange andre, der gerne ville opleve den fede Le Mans stemning, men som ikke har mulighed for at komme til Le Mans af den ene eller anden grund. Så derfor gik jeg i gang med at lave min egen Le Mans fest og det greb lidt om sig...”


Smed er kendt for at skabe stemning på tribunerne til DTC.
(Foto: Jan Kaiser)

At alle sejl er sat til for at leve op til Le Mans stemningen, er man ikke i tvivl om, når man ser på listen over den planlagte underholdning. Fra den store scene bliver der musik fra Robbie Williams Jam, stand-up komikere, motorsprængning, udstillinger af fede biler, stuntshow, gokart løb, racerbane, burnout show fra Top fuel dragster, striptease og meget, meget mere. Du kan se meget mere om det omfattende arrangement på LeMansFesten.dk.

Prisen for at deltage i årets fest er kun kr. 300,- Billetter kan købes via Billetnet.

Hvad siger Jan Magnussen så til, at hans bror ikke kommer til Le Mans, men i stedet laver en kæmpe fest?
”Smed har aldrig lavet noget halvt, så jeg er sikker på at det bliver en fest man helst ikke skal gå glip af. Men jeg bliver nu alligevel nok nød til at melde afbud, men så må jeg i stedet se om ikke jeg kan bidrage til stemningen, ved at lave et topresultat på Le Mans”.


Læs mere om:
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •