Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Vellykket test på Oschersleben!

Formel Renault 
01/05/07 

Formel RenaultTeam Aarhus Racing's danske talent Steffen Møller er hjemvendt efter en vellykket test på Oschersleben i Tyskland. En dag med strålende solskin, og en dag med regn var betingelser for den 22-årige Formel Renault 2,0 kører, der i sidste uge gennemførte en to dages test på den 3,667km lange bane.
 

Det var Steffen Møllers første test i år, men tiderne bar bestemt ikke præg af, at han ikke har siddet i en racerbil siden november 2006. Allerede på førstedagen præsterede han, at køre sig i top 5 i det skrappe felt.

”Jeg skulle lige have banket ’rusten’ af, men derefter gik det faktisk ret godt! Jeg følte mig godt tilpas i bilen, og min race-engineer Henrik Jacobsen gjorde et godt stykke arbejde. Min feedback på bilens opførsel blev lynhurtigt omsat til forbedringerne på raceren”, udtaler Steffen Møller.


(Foto: TAR)

Tirsdages test blev en våd fornøjelse. Steffen Møller fandt dog hurtigt rytmen, og kunne i den sidste våde træning levere den anden hurtigste tid, inden banen igen tørrede op. Her valgte teamet at spare de nye dæk, da farten allerede var fundet og Steffen Møller kørte alligevel tider der var konkurrencedygtige, selvom konkurrenterne var på nye dæk!

Race-engineer Henrik Jacobsen udtalte efter testen: ”Det var en stor fornøjelse at teste med Steffen Møller. Knægten fra Holstebro gjorde et utroligt flot stykke arbejde. Det var ikke til at se at der er 5 måneder siden han sidst har kørt racerbil. Jeg er helt sikker han har potentiale til at nå rigtigt langt”.

”Det var dejligt at speeden kom så hurtigt trods den lange vinterpause. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og føler at jeg med det team og de mennesker der i år står bag mig kan nå rigtig langt”, udtaler den nordiske mester fra 2006.

Steffen Møllers manager Niels Brøchner kiggede forbi banen tirsdag, for at se på forholdene samt bilen, der i år er opdateret med et nyt og moderne aerodynamisk kit! Bilen kan ses torsdag kl. 17 i Danmarks Japanske have, Randersvej Aarhus!


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  • Oschersleben
  •