Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Kurt Thiim med fra start

Danish
Touringcar
Challenge 

30/04/07 

Mod alle odds stiller en af landets mest erfarne racerkørere, Kurt Thiim, alligevel op for Poulsen Motorsport, det nye danske racerteam, når der i den kommende weekend er sæsonpremiere på Danish Touringcar Championship.
 

"Jeg glæder mig meget til at komme ud at køre for Kristian Poulsens team. Vi har testet og trænet i de seneste uger, og vore tider er ved at være konkurrencedygtige, så jeg håber på et godt resultat i første løb," siger Kurt Thiim, der var tysk mester i standardvogne i 1986 og nr. 2 i DTC i 2002.


Den erfarne mester og den unge løve: Kurt Thiim og Kristian Poulsen stiller op i DTC-premieren i weekenden med to identiske BMW 320 Si racerbiler for Poulsen Motorsport.
(Foto: Poulsen Motorsport)

At Poulsen Motorsport nu får gavn af Kurt Thiims store erfaring allerede i første løb, anses for en stor fordel. Det nye danske racerteam ledes af rallykøreren Kristian Poulsen, der har indkøbt to BMW 320 Si biler, som man har testet intensivt med i foråret.

"Kurt har en fantastisk erfaring, som vi nu får endnu mere gavn af," siger Kristian Poulsen, der er en af landets mest erfarne rallykørere med mange løb i WRC-rallybiler, men debutant i baneløb, hvor han har Kurt Thiim som læremester. Kristian Poulsens omgangstider er nu tæt på Thiims, og det giver visse forhåbninger: "Jeg satser på at få flere podieplaceringer i privatcup'en hen over sæsonen, det vil være en som en sejr, hvis det lykkes," vurderer Kristian Poulsen.

For Kurt Thiim er opgaven at komme blandt de bedste i DTC-mesterskabet. Han er primært oppe mod den regerende mester Casper Elgaard, John Nielsen, Jan Magnussen, Jason Watt og Michael Outzen, der alle kører for konkurrerende BMW-teams.

Kurt Thiim skulle i henhold til sin kontrakt have kørt for Markland Racing i weekenden i Le Mans Series i en Chevrolet Corvette Z06, men på grund af de tekniske problemer i det første løb i Italien, har teamet besluttet at gå al teknikken grundigt igennem, inden man kører igen.
Derfor kommer Thiim nu til start for Poulsen Motorsport allerede i første løb på lørdag og søndag på Jyllands-Ringen i DTC.

Poulsen Motorsport


Læs mere om:
 • Kristian Poulsen
 • Kurt Thiim
 • Poulsen Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS