Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nu kører 407'eren

Danish
Touringcar
Challenge 

30/04/07 

I forbindelse med weekendens løb i Danish Endurance Championship på Ring Djursland, fik Autoforum Racing Team Silkeborg endnu en mulighed for at teste deres nye Peugeot 407 racer, af den type som de indsætter to af i dette års Danish Touringcar Championship.
 

Efter den problemfyldte testdag på Padborg Park, var weekendens løb en kærkommen lejlighed for at få testet noget mere med raceren, og det blev til mange testkilometer for Kasper Jensen, der var den eneste af teamets to DTC kørere som havde tid til at deltage.


(Foto: Motorsporten.dk)

Peugeot 407 DTC raceren viste sig allerede i den fri træning og tidtagning som en både hurtig og stabil konstruktion, hvor Kasper Jensen kørte suverent hurtigste tid i klasse 2, han var 1,339 sekund hurtigere end kørerne på anden pladsen fra Team Padborg Park i en Honda S2000 sportsvogn.
Mere imponerende var det måske at han kun var 1,4 sekund fra pole position tiden, der blev sat af en Porsche 996 GT3 Cup racer fra klasse 3.

I selve 4-timers løbet kørte Autoforum Racing Team Silkeborg ikke med om sejren, men brugte udelukkende løbet for at køre nogle kilometer i bilen, samt finde det helt rette setup på den, det blev til både mange omgange og mange pitstop.
Dagen forløb helt uden mekaniske problemer af nogen karakter, og det var en meget tilfreds Kasper Jensen der efter løbet udtalte:
"Bilen kører som en drøm, den er både hurtig, stabil og meget letkørt. Det vigtigste er dog, at den reagerer som vi vil have den til på de ændringer som vi laver, det føles rigtig godt."


(Foto: Motorsporten.dk)

Det blev til mere en 30 omgange til Kasper i forbindelse med den kombinerede træning og tidtagning, samt yderligere 46 under selve løbet - væsentligt mere end bilen kommer til at rulle under en hel DTC weekend.

Teamet når endnu en testdag inden 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen den kommende weekend. Det bliver på onsdag hvor de tester på netop Jyllands-Ringen, det bliver den første test med begge teamets nye Peugeot 407 racere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Kasper Juul Jensen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Ring Djursland
 • 28/04/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her