Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Fornem 3. plads til Clio'en

Rally 
01/05/07 

Inden Clioen rigtigt skal i gang på rallyprøverne, tyder noget på at den, med sin frække bemaling i grå, sort og turkis, tiltrækker publikums gunst og interesse.
 

Således blev den lille 3 farvede raket tildelt en fornem 3. plads ved det store bilshow, Fast & Furious car Show i Fredericia Messecenter, altså udstillingens 3. flotteste racerbil, i konkurrence med andre rallybiler samt nogle voldsomme dragster racere.

”Det er da en dejlig anerkendelse at få her inden vi rigtigt skal i gang med det som det jo rettelig handler om, rally sæsonen 2007, hvor vi starter ud til Rally Süllingerland som vi har deltaget i 3 gange tidligere. Det bliver så vores træning forud for vores helt klare mål for 2007, nemlig at vinde DM med en Super 1600 bil”, fortæller Ib, der til showet i Fredericia, også havde sin rallysimulator med.


Ib Kragh og datteren Sofie, med det synlige bevis på at han har Danmarks 3. flotteste racerbil
(Foto: jsfoto.dk v. Jesper Sørensen)

Tidligere på året, var teamet i Kongensbro til rallytest, et løb Ib aldrig helt har haft held til at sætte sig på. ”Vi kørte nogle gode tider i år, men som sædvanligt, havde jeg nær sagt, bliver vi sendt for tidligt ud i de indledende heat og kommer ikke med i den afgørende fase af løbet”, fortæller en let skuffet Ib Kragh, der jo naturligvis lige skulle bruge lidt tid på at tilvænne sig den nye bil, som er meget anderledes, rent teknisk, i opbygningen i forhold til Meganen og både bremser og kører på en anderledes måde.

Til Ralliet i Tyskland er det planen at der skal testes med ændret opsætning på bilens undervogn, der skal prøves med nye fjedre osv., men det er altid svært at køre test og løb på samme tid. Der stiller ca. 150 teams til start i Süllingerland, så et pænt stor arrangement, som også tæller omkring 10 danske teams til start. ”Løblesledelsen har tildelt os start nr. 1, så de har tilsyneladende sat store forventninger til os, og det må vi jo se om vi kan leve op til”, siger Ib, der måske gerne havde startet med den nye bil, lidt nede i feltet. Martin Johansen er blot én af de andre danskere, og nok er også han til start i ny bil, men han har dog en større rutine i Super 1600 klassen, hvilket giver ham en lille fordel.

Intet skal dog så tvivl om at Ib glæder sig til at tage hul på netop denne sæson, der jo på sin helt egen vis, er noget ganske særligt. Det er i år nemlig 25 år siden Ib startede med at køre motorløb og endnu et DM i sin Jubilæums sæson, vil da være en god oplevelse.


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: