Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Testene er afsluttet

Danish
Touringcar
Challenge 

28/04/07 

Team Essex skal være klar til sæsonpremieren den 6. maj
Forårets tests har vist sig meget problematiske for teamet, idet de resultater, der er opnået, ikke står i harmoni med Team Essex´s egne høje målsætninger.
 

”Vi har problemer med at producere omgangstider, der er på højde med forventningerne, ja endog på højde med sidste års tider, og vi er derfor ikke helt så optimistiske omkring vores chancer før det første løb,” siger teamchef John Nielsen.

2007-udgaven af BMW 320si har vist sig ikke at være hurtigere end 2006-modellen, og teamets ingeniører arbejder på højtryk for at finde ud af hvad grunden kan være. Dette er naturligvis skuffende og efter 4 måneders intenst og hårdt arbejde med at bygge tre helt nye biler op, også noget frustrerende, idet de nye investeringer i bilerne ikke ser ud til at kunne retfærdiggøre sig selv. Teamets ingeniører arbejder sammen med teamchef John Nielsen på højtryk for at komme frem til en løsning.

Regelændringer har gjort at bilerne i år skal have højere frihøjde, nemlig 80mm, hvor 60 var reglen i 2006. Dette faktum gør, at bilerne rent opsætningsmæssigt er blevet mere vanskelige, og at man dermed har skaffet en helt ny situation, som kræver mange flere tests og teknisk forståelse.

”Vi føler ikke, vi er klar, og vi står stadig på bar bund, når vi kigger på vores omgangstider,” siger John Nielsen.

Med sportslig Hilsen


Læs mere om:
  • Team Essex
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her