Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

HK Motorsport karting i Vojens

Go Kart 
29/04/07 

Team HK Motorsport deltog i den forgangne weekend ved 1. afdeling af Jysk/Fynsk mesterskab i Vojens. Teamet havde tre Zanardi kørere med, Andreas Fasberg, Dear Schilling & Henrik Lilja.
 

Søndagen bød på flot vejr med solskin og 18 grader. Andreas Fasberg og Dear Schilling deltog i klassen KF2 (ICA) og kvitterede med en 1. og 2. plads til tidstagningen. Andreas skulle vise sig at være urørlig og kørte 4 førstepladser hjem.


(Foto: HK Motorsport)

Dear som havde debut i KF2 (ICA) kørte 2 andenpladser hjem i de første 2 heat, men fik i 3. heat sort flag for en uheldig påkørsel og skulle starte sidst i 4. heat, hvor han sluttede som nr. 5. Det samlede resultat for Dear blev en 5. plads.


(Foto: HK Motorsport)

I KZ2 var der ikke mindre end 32 deltagere, hvilket formentlig er det største felt der er set herhjemme i nyere tid. For Team HK Motorsport deltog Henrik Lilja i sin Zanardi kart. Henrik satte tiden med 54,759 sek. kun 4/1000 af et sekund foran nr. 2. Henrik sluttede 1-2-2-1 i de fire heat og kunne trods point lighed med Morten D. Jensen kåres som dagens vinder.


(Foto: HK Motorsport)

Team HK Motorsport.


Læs mere om:
  • Dear Schilling
  •      ASETEK SIMSPORTS